Noutăţi în lotul ICIM-ului

Noutăţi în lotul ICIM-ului

ICIM Univ. Goldiş Arad şi-a prezentat azi lotul cu care va ataca sezonul 2012-2013, schimbările la nivelul jucătoarelor fiind substanţiale faţă de ediţia trecută.

Obiectivele baschetbalistelor arădene, conduse de pe bancă de Dan Moraru, sunt prezenţa în „final four“-ul fiecărei competiţii în care sunt angrenate: campionatul, Cupa României şi Liga Europei Centrale.

La primul antrenament au bifat present zece din cele unsprezece baschetbaliste aflate sub contract: Adela Mercea (revenită după un an de pauză), Chrissy Givens (Târgovişte), Karla Bartee (Craiova), Jennifer Risper (Sport Alges Dafundo – campioana Portugaliei), Cristiana Cutaş (Tg. Mureş), Kari LaPlante (Alexandria), Monica Brosovszky Boriga, Alina Crăciun, Diana Moraru şi Suzana Mjlovanovjc.

A absentat, datorită unor probleme de ordin personalChristina Wirth (Sport Alges Dafundo – campioana Portugaliei), ce va ajunge în Arad în cursul zilei de joi.

Iată ce au declarat pe rand componentele ICIM-ului la conferinţa de presă de astăzi:

Cristiana Cutaş: „Am venit la o echipă cu istorie importantă. Mi s-a părut a fi pentru mine cea mai bună alegere. Sper să mă acomodez repede, să începem cu bine, şi să încheiem şi mai bine”

Jennifer Risper: „Cunosc tradiţia acestei echipe, şi că cei de aici îşi doresc tot timpul trofee. Când am fost aici din postură de adversară am văzut o familie, şi un public cunoscător de baschet. Un lucru important pentru mine”

Chrissy Givens:M-am simţit bine în cele 2 săptămâni petrecute la Arad. Era pentru mine momentul pentru o schimbare. Şi îmi doresc să câştig campionatul şi cu echipa Aradului. A contat în alegerea mea că voi juca alături de una dintre cele mai bune baschetbaliste ale României, Monica Brosovszky”

Moni Brosovszky: „Mulţi se întreabă de ce am ales să joc în continuare pentru Arad. M-am consultat şi cu soţul meu, şi am considerat că e mai bine să rămân încă un sezon la ICIM, mai ales că şi băiatul nostru, care este pe primul plan, a progresat mult aici. Plus că Aradul rămâne casa mea. Ca să nu mai spun că semnătura lui Chrissy Givens a fost un alt motiv important ca eu să rămân aici”

Kari LaPlante: „Sunt fericită că fac parte dintr-o echipă campioană. Mi-a plăcut mult atmosfera de aici când am venit să jucăm cu Alexandria. Am rămas impresionată de ce am găsit aici”

Karla Bartee: „Oricât ne-am străduit la Craiova să învingem Aradul nu am reuşit acest lucru. Acum sunt aici şi mă bucur că pot juca în tricoul unei echipe cu un palmares deosebit şi care beneficiază de un staff foarte bun”

Suzana Mjlovanovjc: „Pentru mine în România doar Aradul reprezintă o opţiune. A contat şi problema contractuală, şi dacă rămâne sau nu Moni. Plus, extrabonus, Givens. Şi nu în ultimul rând, atunci când am pierdut cu Satu Mare în semifinale am considerat că nu ne-am terminat treaba”

Adela Mercea: „Mă bucur că am revenit în echipă. Sper să pot contribui cât pot de mult la rezultatele din acest sezon”

Alina Crăciun: „Anul acesta sper să fac parte cu adevărat din echipă şi să facem o treabă cât mai bună”

Diana Moraru: „Este o onoare pentru mine că joc alături de unele dintre cele mai bune jucătoare din campionatul nostru”

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.