Naţional Sebiş a scos doar un punct la Baia Mare

Naţional Sebiş a scos doar un punct la Baia Mare
0 comments, 27/05/2014, by , in Fotbal, Liga3

Naţional Sebiş a pierdut două puncte mari în deplasarea de astăzi, de la Baia Mare, meci contând pentru etapa a 8-a din play-off-ul C5. La trei lungimi în spatele Pîncotei, echipa pregătită de Adrian Abrudean nu avea voie să dea greş pe terenul ultimei clasate din prima grupă valorică a campionatului. Dar tocmai asta s-a întâmplat, iar „alb-albaştrii” mai au acum doar speranţe reduse în privinţa promovării. Deşi au presat continuu, sebişenii nu au reuşit să străpungă zidul maramureşean, Mândruşcă şi mai ales Blănaru ratând ocazii mari în prima parte.

Golul lui Achim, care a marcat la 14 minute după pauză cu un şut de 35 de metri, le-a turnat plumb în ghete jucătorilor lui Abrudean. Până la final, Naţional n a mai reuşit decât golul egalizator, marcat în minutul 67 de Bozian, dintr-un penalty scos de Coţan. Finalul a consemnat rezultatul de 1-1, care îngroapă aproape total şansele Sebişului la promovare. Șoltesz – Mînecan (46 Jude), Morariu, Albert, Neacșu – Blănaru (46 Beuran, 62 Balint), Coțan, Chindriș (75 Chindriş), Bozian, Digbeu – Mîndrușcă a fost formula Sebişului la Baia Mare.

Sunt la cald şi nu vreau să acuz pe nimeni, dar din ce ştiu eu, trebuie să respecţi fotbalul ca şi el să te respecte. Asta e tot ce am de spus după meciul de azi. Şanse mai sunt, dar din păcate chiar dacă am câştiga la Pîncota, stăm la mâna rezultatelor în ultima etapă. Vom discuta mâine şi vedem ce este de făcut, dacă se impun ceva măsuri”, ne-a declarat „Ştili” Abrudean.

Echipa de pe malul Crişului Alb se află acum la 5  puncte în spatele liderului din Pîncota, când mai sunt de jucat doar două etape din play-off. Iar etapa viitoare se anunţă un meci exploziv în Podgorie, între Şoimii şi Naţional Sebiş, cu oaspeţii având doar varianta victoriei şi a speranţei că ultima etapă le va fi tot favorabilă. Altfel, la Pîncota va fi sărbătoare mare. Tot în etapa de astăzi, CS Ineu a pierdut cu 1-0 la CS Oşorhei.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.