Miculescu părăsește cantonamentul pentru U18

Miculescu părăsește cantonamentul pentru U18
0 comments, 23/07/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Partida amicală cu saudiții de la Al Fateh, de miercuri seara, va fi ultima pentru David Miculescu în cantonamentul UTA-ei din Slovenia. Imediat după meci, „decarul” UTA-ei se întoarce la Timișoara, iar de aici va lua avionul la București. Joi, fotbalistul trebuie să se prezinte la lotul național sub 18 ani, sub comanda lui Laurențiu Roșu, ce pregăteşte campania de calificare la Campionatul European Under 19 din 2020.

„Tricolorii” vor debuta în calificările pentru EURO în luna octombrie, împotriva Spaniei, Serbiei și Lituaniei. Partidele se vor desfășura în Serbia, în perioada 8-14 octombrie. În cadrul stagiului de pregătire de două săptămâni de la Mogoșoaia, reprezentativa Under 18 dispută și o dublă amicală cu formația similară a Israelului.

Partidele sunt programate duminică, 4 august, respectiv joi, 8 august, dar Miculescu e prins între UTA şi naţională. Neoficial, arădenii au aflat că vor juca cu Dunărea Călăraşi, în runda inaugurală a Ligii a II-a chiar pe 4 august, caz în care jucătorul UTA-ei va rata ori meciul echipei de club, ori pe cel al naţionalei.

Aşa se întâmplă şi în al doilea joc, când UTA va evolua în a doua etapă la Petrolul, la o dată apropiată de cea în care România înfruntă Israelul. Rămâne de urmărit dacă se va găsi o cale de mijloc, în așa fel încât Miculescu să-și facă treaba în ambele părți.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *