Miculescu, eroul „naționalei” mici, în partida cu Finlanda

Miculescu, eroul „naționalei” mici, în partida cu Finlanda

David Miculescu, 20 de ani, a avut o contribuție decisivă la victoria echipei naționale a României U21 în partida amicală cu reprezentativa similară a Finlandei, pe stadionul Arcul de Triumf din București.

 

Suspans încheiat fericit

Formația antrenată de Florin Bratu a fost condusă cu 1-0 la pauză, după golul lui Suhonen (41). Introdus în a doua repriză în locul lui Cîmpanu, jucătorul de la UTA a avut o pasă de gol pentru egalarea venită din bocancul lui Birligea (87), în urma unei pătrunderi impetuoase pe partea stângă.

A fost un meci greu, cu o echipă care a jucat foarte bine, dar suntem bucuroși că s-a terminat cu bine și am reușit victoria. A fost plăcut acest suspans și sperăm să o ținem pe această linie”, a declarat Miculescu la interviurile TV de după meci.

David a marcat golul victoriei în urma unui lob de la 14 metri, lateral dreapta, confirmând că este pe val, în limbaj fotbalistic. Under-ul arădenilor a înscris 8 goluri până acum în acest sezon de Liga 1.

 

Următorul test, în Africa, la Rabat

„Este un sentiment plăcut că am reușit să marchez și să câștigăm. Nu contează cine este titular sau dacă intrăm de pe bancă. Important e să ajutăm echipa. Luăm fiecare meci în serios, fie că este amical sau oficial”, a mai spus atacantul roș-albilor de pe Mureș.

Marți, 29.03, România U21 va susține încă un joc test, de această dată în deplasare, în Maroc, de la ora 17. Tricolorii mici sunt calificați la Turneul Final U21 de anul viitor, pe care România și Georgia îl vor găzdui.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.