CSU Arad a spus adio Superligii Naţionale

CSU Arad a spus adio Superligii Naţionale

       Disputat pe teren neutru, în capitală, cele două echipe studenţeşti CSU Arad şi CSU Cluj au spus “adio”Superligii Naţionale de rugby. Cele două formaţii şi-au disputat astăzi locurile 7 şi 8 din clasament, ultimul loc revenind arădenilor după ce rugbyştii de pe Someş au învins cu scorul de 28-26.

       Studenţii de pe Someş, au punctat prin Săuan, cu şapte lovituri de pedeapsă şi o transformare iar Ionescu a fost autorul al unui eseu.
Reuşitele arădenilor au fost semnate de Farcaş care a reuşit trei eseuri, iar Mazăre, trei lovituri de pedeapsă şi o transformare. Sisputa a fost destul de aprigă, patru jucători au intrat în posesia cartonaşului galben, Ionescu şi Moldovan, respectiv Farcaş şi Irimia. Pentru arădeni au evoluat: Grigoraş, Tiron, Farcaş, Florea, Marchiş, Mazăre, Irimia, Grindei, Tomaşcu, Borş, Moraru, Deaconu, Boşneanu, Ciocan şi Gorcioaia. Rezerve: Bîtea, Sîrb, Burţilă, Huştiuc, Vlasin, Rad, Dîngă şi Varga.

       CSM Ştiinţa Baia Mare şi-a păstrat titlul de campioană, după ce a învins în finală pe Steaua, scor 24-12. Locul trei a revenit bănăţenilor de la RCM Timişoara, învingători în faţa Farul Constanţa cu  scorul de 15-11.

Cu toate că au retrogradat, putem lăuda evoluţia studenţilor arădeni, să nu uităm că media de vârstă a lotului nu depăşeşte 21 de ani. Ambiţios, Ovidiu Şerban va mai avea un cuvânt de spus în rugby, dacă nu într-un an, poate în doi şi cu siguranţă va reveni în primul eşalon al rugbyului din România.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.