Meszar prefaţează meciul ce valorează şapte ani: „Suntem convinşi că vom promova”!

Meszar prefaţează meciul ce valorează şapte ani: „Suntem convinşi că vom promova”!

Cu o etapă înainte de sfârșitul play-off-ul Ligii a II-a, întreaga atenție a taberei utiste e îndreptată spre meciul de la FC Argeș. Fără a fi avut parcursul dorit în această fază a campionatului ligii secunde, UTA rămâne încrezătoare că poate îndeplini visul promovării.

”Ne-am dorit foarte mult să sărbătorim promovarea după meciul cu Rapid, ne-am și pregătit pentru aceasta. Nu a fost să fie, dar nu facem o tragedie din această situație. UTA este în continuare pe primul loc, cu cele mai mari șanse de promovare directă. Are nevoie doar de un singur punct pentru a câștiga campionatul. Avem în continuare mare încredere în valoarea, ambiția și profesionalismul jucătorilor și staff-ului tehnic.

Ei ne-au dus până aici. Deci, pot. Duminică sunt obligați să o demonstreze pentru ei, pentru noi și, în primul rând, pentru Arad. Acest meci este egal cu 7 ani (n.n. câți au trecut de la începerea noului proiect al UTA-ei), suntem convinși că la final vom promova. Sperăm că fără baraj”, a fost mesajul transmis, astăzi, de părintele proiectului UTA, Alexandru Meszar. (uta-arad.ro)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *