Arbitrul care a făcut praf Craiova – FCSB, delegat la meciul decisiv al UTA-ei!

Arbitrul care a făcut praf Craiova – FCSB, delegat la meciul decisiv al UTA-ei!

FC Argeș și UTA Arad se întâlnesc duminică, 2 august, ora 18:30, într-un meci decisiv pentru lupta la promovare, iar FRF a stabilit deja pe cine va trimite la centru. Din informațiile GSP.ro, Marcel Bîrsan, arbitru de Liga 1, va fi la centru la meciul de la Pitești. Acesta a condus miercuri duelul Chindia – Clinceni, 3-1, iar duminică va arbitra la meciul din play-off-ul Ligii 2. În acest sezon de Liga 2, Bârsan a fost delegat la partida din play-off, dintre Turris și Petrolul, 0-0. Bîrsan (38 de ani) a fost în centrul unui scandal după meciul Craiova – FCSB 2-1, din 12 iulie.

Patronul FCSB, Gigi Becali, i-a reproșat lui Bîrsan cele două penalty-uri date pentru Craiova și faptul că echipa sa nu a primit o lovitură de la 11 metri, la un fault clar asupra lui Man. UTA ar fi la al treilea meci la rând, din play-off, cu un bucureştean la centru, după ce la Mioveni a fost arbitrată de Ionuţ Coza, iar acasă, cu Rapid, de Dan Petrescu.  Liderul Ligii 2 a fost dezavantajat la ultimul meci, când putea primi măcar un penalty cu Rapid, iar Argeşul a egalat la Ploieşti dintr-o poziţie clară de ofsaid.

De această dată, UTA speră să beneficieze de un arbitraj corect, care să nu influenţeze rezultatul final. UTA trebuie să se teamă de brigada de arbitri din Trivale, la acest ultim meci, în care se joacă cu promovarea pe masă. Mai ales în contextul procesului intentat FRF-ului la TAS în speţa înjumătăţirii de puncte din play-off, pierdut în cele din urmă de arădeni.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *