Memorialul “Tică Cioară” la kaiac-canoe

Memorialul “Tică Cioară” la kaiac-canoe

Râul Mureş a fost gazda celei de-a III-a ediţii a Memorialului „Tică Cioară“ la kaiac-canoe, competiţie organizată de Liceul cu Program Sportiv, cu sprijinul Comitetului Olimpic Român – Filiala Arad şi DJST Arad.

Competiţia a aliniat la start reprezentanţi ai secţiilor de kaiac a cluburilor din Timişoara, Hunedoara, Caracal, Baia Mare, Şag Timişeni, alături de arădenii de la UTA, Voinţa şi LPS.

Sportivii Liceului cu Program Sportiv Arad, pregătiţi de prof. Gheorghe Muscă  au avut o comportare bună, urcând pe podium în nouă probe din cele 16 care au avut loc.

Pe locul I s-au clasat Mihai Ogîgău (foto) la K1B jun.II 500m, dublul Paul Crişan – Mihai Ogîgău în proba de K2B jun.II 500m şi echipajul de K2 mixt format din sportivii Borda Clara şi Ogîgău Mihai. Pe locurile II şi III s-au situat Stoian Alexandru, Topor Adrian, Căprariu Doroteea, Abrudan Andrei, Ciubotariu Sebastian şi Prisecaru Ionel. În urma punctajului acumulat secţia de kaiac de la LPS Arad s-a clasat pe locul secund.

„La această ediţie premiile sportivilor clasaţi pe primele trei locuri, care au constat din tricouri, medalii, diplome plus cupe pentru secţiile clasate deasemenea pe primele trei locuri au fost oferite de către Comitetul Olimpic Român – Filiala Arad şi DJST Arad, cărora le mulţumesc pentru întregul sprijin“ a declarat Gheorghe Muscă.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *