Marea dorinţă a lui Balint, în 2020: „Să fac pasul spre Liga 1, cu UTA!”

Marea dorinţă a lui Balint, în 2020: „Să fac pasul spre Liga 1, cu UTA!”

Laszlo Balint e cu UTA pe locul 1 în Liga a II-a şi toată suflarea fotbalistică arădeană aşteaptă revenirea Bătrânei Doamne în elită, după 12 ani de absenţă. Antrenorul „roş-albilor” îşi aşterne gândurile la început de 2020: „Pentru 2020 îmi doresc să fac pasul spre Liga 1, dar nu oricum. Ar fi o onoare pentru mine să intru în istoria UTA-ei drept antrenorul care a condus pentru prima oară echipa pe noul stadion. Și, știu bine, că aceasta nu e doar dorința lui Balint sau a celor din club, ci și a suporterilor noștri. Dacă pe <> am trăit clipe unice, vă dați seama ce va fi pe noua arenă. Așadar, îmi doresc, cu siguranță, să trăiesc, alături de suporterii UTA-ei, atmosfera de pe noul <>. Chiar aș vrea să le mulțumesc și le doresc sănătate și în anul ce vine să trăiască cât mai multe frumoase în familia UTA”, e mesajul tehnicianul „roș-albilor”.

UTA a bifat, până acum, un singur transfer în perioadă de iarnă, confirmat în tabăra liderului Ligii 1, cel al spaniolului de origini marocane, Soufiane Jebari, dar sunt aşteptate şi alte 2-3 nume importante: „Negocierile cu un fundaș central sunt ca și încheiate, lotul UTA-ei este unul foarte valoros, mai ales că revin și jucătorii accidentați în toamnă, Ciucur, Pușcaș sau Stancu, plus Jebari, care va aduce, veți vedea și el un plus în jocul echipei. Așadar, nu vor fi multe transferuri în această iarnă, iar puținele noastre ținte sunt fotbaliști importanți, cu cifre foarte bune, care nu sunt deloc ieftini. De aceea și negocierile nu sunt deloc simple, dar conducerea clubului și Bogdan Apostu lucrează zi de zi la acest aspect. Sper ca în ziua reunirii (n.a. 14 ianuarie) lotul să fie complet și să ne putem apuca de treabă, căci e destul de tras ca să ajungem acolo unde ne propunem cu toții.

Cel mai important este să fim cu toții sănătoși, să ne pregătim bine acasă și în Turcia și să începem bine partea a doua a sezonului. Faptul că acum suntem pe primul loc nu înseamnă nimic, dacă nu vom menține cel puțin media de puncte din toamnă. Iar acest lucru nu va fi deloc simplu la ce mișcări vor face majoritatea contracanditatelor noastre pe piața transferurilor, deși pe noi ne interesează, ca întotdeauna, cum suntem și vom munci noi”, a mai punctat Balint.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *