Andreea Popescu a cucerit trei medalii la Openul de la Gyor

Andreea Popescu a cucerit trei medalii la Openul de la Gyor

Aqua Sport Center din Gyor a găzduit în perioada 18-21 decembrie un puternic concurs de înot Open și pentru juniori. La întrecerea din Ungaria au participat sportivi de la 75 de echipe din Ungaria, Spania, Elveția, Slovacia, Austria, Croația, România, Brazilia, Ucraina, Egipt, Polonia, Germania și Danemarca și a fost dedicată următoarelor categorii de vârstă: Open (născuți 2001 și mai în vârstă), juniori 1 (2002-2003), juniori 2 (2004-2005), juniori 3 (2006-2007) și juniori 4 (născuți 2008 și mai tineri). Lotul României a fost prezent la Gyor cu 24 de sportivi și șase antrenori și a avut o evoluție excelentă, reușind să urce pe podium de 38 de ori! Înotătorii din lotul Româniai au cucerit în Ungaria 9 medalii de aur, 10 medalii de argint și 19 medalii de bronz.

Printre competitori s-a aflat şi Andreea Popescu, înotătoare legitimată la CS Municipal Arad, antrenată de prof.Viorel Bitang. Sportiva noastră a cucerit trei medalii, toate la categoria juniori 2: aur la 200 de metri bras, argint la 100 de metri bras şi bronz la 50 de metri bras.

„Mă bucur pentru rezultatele pe care le-am obținut în acest an, a fost cel mai bun an de până acum. Le mulţumesc pentru susținere şi ajutor antrenorului meu, prof. Viorel Bitang, tatălui meu, Traian Popescu, profesorilor Daria Barta şi Martin Liptak, kinetoterapeutului Stelian Tetulea şi prietenilor mei.

Le mulţumesc şi antrenorilor de la lotul național pentru susținere si ajutor, atmosfera de la lot este senzațională. Acum a venit timpul vacanței, ne relaxăm şi apoi începem treaba în noul an. Sper ca 2020 să fie şi mai bun, Sărbători fericite!”, este mesajul sportivei de la CSM Arad, laureată a clubului în 2019, dar şi la Gala Sportului Arădean.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *