Lipova şi Cermeiul câştigă şi rămân în lupta la promovare

Lipova şi Cermeiul câştigă şi rămân în lupta la promovare
0 comments, 31/03/2019, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Şoimii Lipova îşi păstrează primul loc în seria a patra din Liga 3 la fotbal, după victoria spectaculoasă obţinută pe teren propriu, 4-2 cu Industria Galda. Cu o serie nu tocmai bună în acest început retur, formaţia pregătită de Flavius Sabău a început ezitant jocul din Podgorie, permiţându-le oaspeţilor să deschidă scorul prin Cioară, în minutul 7.

Poiană a marcat, apoi, direct din corner şi după un sfert de oră era deja 1-1. Lipova a trecut în avantaj în minutul 33, Trabalka transformând un penalty, acordat pentru henţ în careu. Golgheterul Trabalka şi-a trecut în cont dubla, cu reuşita din minutul 56 şi se părea că liderul şi-a simplicat misiunea.

Doar că adversara nu a cedat şi a redus din handicap repede, în minutul 61, Cioară bifând şi el dubla. „Şoimii” au avut ceva emoţii pe final, la o minge respinsă de sub transversală de Filip, dar în minutl 88 au încheiat definitiv conturile, Sulea marcând cu un şut la colţul lung.

Flavius Sabău a început meciul în forula: D.Filip – Gherasim (60 Savin), Calvin, Bercu, Burlă – Poiană (46 Istrate), M.Popa, Lazea, Filimon (58 Sulea) – Trabalka (77 Dobrean), Marton.

S-a terminat 4-2 şi Lipova păstrează primul loc în serie, distanţându-se la patru lungimi de Dumbrăviţa, învinsă cu 1-0 la Deva. Totuşi, Cugirul rămâne la un punct în spatele lipovanilor, cu victoria în faţa celor din Alba Iulia.

În aceeaşi etapă din C4, Naţional Sebiş şi Crişul Chişineu Criş au remizat, 1-1. Duelul arădean al rundei a rămas indecis, reuşitele partidei purtând semnăturile lui Szekely, minutul 7, respectiv Forisz, autogol, minutul 21.

La fel ca şi la Cermei, sebişenii au ratat un penalty într-un moment important, la final de primă repriză, Szekely fiind ghicit de Dagău. În repriza a doua, tabela a rămas neschimbată şi s-a terminat egal, punct care le scoate practic pe cele două arădene din lupta la promovare.

În schimb, Cermeiul bate cu 3-1 la Ocna Mureş şi urcă pe podiumul din C4, la doar două puncte în spatele liderului din Lipova. Etapa viitoare avem derby arădean la promovare, între Lunca Teuz Cermei şi Şoimii Lipova!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *