Lina Gjorcheska si-a tinut ziua la Arad

Lina Gjorcheska si-a tinut ziua la Arad

A doua favorită a turneului internaţional de tenis de la Arad şi campioană aici în 2012, Lina Gjorcheska şi-a sărbătorit ziua de naştere în oraşul nostru. Venită la turneu alături de tatăl său, care îi este şi antrenor, jucătoarea din Macedonia a împlinit duminică frumoasa vârstă de 20 de ani, prilej cu care a fost felicitată şi de directorul turneului arădean, Anela Freer. Gjorcheska, locul 420 WTA, se bucură că a ajuns să joace din nou pe zgura de la „Activ”:

Campioană în 2012, a treia oară la Arad

„Este al treilea an la rând când vin să joc la Arad, am amintiri frumoase. Vin aici de fiecare dată cu mare plăcere, îmi place să joc la acest turneu, organizarea a fost foarte bună de fiecare dată, iar oamenii sunt prietenoşi şi simpatici. Am mulţi prieteni în România, m-am întâlnit cu o parte din ei şi la acest turneu”, ne-a declarat Lina Gjorcheska. Macedoneanca are planuri mari şi la ediţia din acest an: „Am fost iniţial principala favorită, acum sunt a doua, deci sper să joc finala şi dacă se poate să o şi câştig. La dublu joc alături de o româncă, Camelia Hristea”, mai spune Lina Gjorcheska.

Astăzi se trage la sorţi „tabloul”

În altă ordine de idei, meciurile de pe tabloul principal debutează mâine. Astăzi vom afla, în urma finalelor din calificări, jucătoarele care fac pasul spre turul 1, iar de la ora 16 va avea loc la Hotel Coandi conferinţa de presă şi tragerea la sorţi a tabloului. Turneul ITF de la Arad se dispută pe terenurile bazei „Activ”, iar intrarea este liberă pe tot parcursul turneului.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *