Liga Desavoia îşi face planuri pentru reînceperea campionatelor de minifotbal

Liga Desavoia îşi face planuri pentru reînceperea campionatelor de minifotbal

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al Județului Arad a hotărât, printre altele, ca: începând cu data de 01.06.2020, se reia activitatea pe terenurile de sport și locurile de joacă pentru copii situate în aer liber, precum și în zona din parcul <<Mihai Eminescu>> din municipiul Arad, în care se află amplasat mobilierul urban destinat jocurilor de șah, table, remi etc., cu luarea măsurilor de distanțare socială și de igienă, inclusiv de dezinfecție”. Aşadar, bazele sportive arădene dotate cu terenuri sintetice își pot redeschide porțile.

Administratorii bazei Desavoia au în plan reluarea celor trei ligi pe care le organizează în fiecare an, sub patronajul Federației Române de Minifotbal. În primele două ligi mai sunt de jucat câte opt etape, singura ligă în care mai e de jucat destul de mult fiind cea de-a treia. În ceea ce privește Divizia A, se anunţă cel mai disputat campionat de când s-a lansat Liga Desavoia, cu trei formaţii având şanse reale la titlu.

După 25 de etape, Liga Desavoia este condusă de Sistema, cu 67 de puncte, urmată de AC Luciano, 63 și Premiere, 62 de puncte. Campioana en-titre este Premiere, iar deținătoarea Cupei AC Luciano. Există şanse ca în acest an să nu se mai joace turnee zonale, ci doar direct finala. Râmnicu Vâlcea va găzdui meciurile pentru titlu, iar la Sibiu se va disputa Cupa.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.