A treia testare la COVID-19 pentru utişti, dar şi ultima zi de cantonament

A treia testare la COVID-19 pentru utişti, dar şi ultima zi de cantonament

Aflaţi încă în cantonament, la Hotel Subcetate, utiştii şi-au amintit că ar fi putut sărbători promovarea în Liga 1 la malul mării, chiar în week-end-ul recent încheiat.  Conform programului iniţial şi normal, cu disputarea tuturor etapelor, în Liga a II-a s-ar fi tras cortina la finalul săptămânii trecute, iar la cum decurgeau lucrurile, cu UTA lider autoritar după 24 de etape, arădenii aveau toate şansele să desfacă şampania pe litoral.

Promovarea matematică ar fi putut veni și mai repede, dar echipa ar fi dorit să sărbătorească la mare, ultima etapă având deplasare la Farul Constanţa. Realitatea este însă cu totul alta datorită pandemiei de coronavirus, iar roş-albii mai au de tras până la a-şi vedea visul cu ochii, într-un play-off dur, cu cinci finale, ce ar trebui să înceapă pe 4 iulie şi să se finalizeze la 1 august.

Altfel, în această dimineaţă a fost programată cea de-a treia testare pentru coronavirus, iar dacă rezultatele sunt negative se trece la antrenamente colective pe „Motorul”. Mai mult, de marți, utiștii se pot întoarce acasă după cele două săptămâni de cantonament la Hotelul Subcetate. Aşadar, astăzi este ultima zi de izolare totală. (foto: uta-arad.ro)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *