Jurnaliştii arădeni s-au întrecut la baschet

Jurnaliştii arădeni s-au întrecut la baschet

Cupa Presei la baschet, rezervată jurnaliștilor arădeni, și-a disputat la finalul acestei săptămâni cea de a cincea ediție.

Cinci echipe – Jurnal Arădean, Arad Expres, Tenisfan, West TV și Aradon – au luptat pe parchetul Sălii Polivalente, pentru medaliile şi diplomele oferite de Direcția Județeană de Sport și Tineret, reprezentată de Liliana Nica.

S-au jucat două reprize a câte opt minute, în sistemul fiecare cu fiecare, echipele clasate pe locurile trei și patru evoluând în finala mică, iar cele clasate pe primele două locuri luptând pentru trofeul pus în joc.

La capătul a 12 partide în care fiecare dintre combatanţi a avut şansa de a se simţi cel puţin Kobe Bryant, reprezentanții Jurnalului Arădean au cucerit aurul, fiind urmați pe podium de Aradon și Arad Expres.

Lotul echipei câștigătoare a fost format din Alin Gherasim, Daniel Scridon și Călin Ifrim (fost jucător al campioanei West Petrom). Medaliile de argint au ajuns pe piepturile lui Călin Petrescu, Attila Boros și Daniel Salvețiu, iar bronzul a revenit lui Ciprian Malița, Daniel Dragoș și Dan Lazăr.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *