Ionuţ Popa, tot în stare gravă. Este intubat şi ventilat mecanic, pe secţia ATI

Ionuţ Popa, tot în stare gravă. Este intubat şi ventilat mecanic, pe secţia ATI

Ionuț Popa continuă să fie într-o stare gravă, în comă, internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalul Județean Arad, acolo unde a fost adus marți seară, după ce suferise un stop cardio-respirator. Ultima dată antrenor la UTA, Popa a fost transportat de urgență la spital, a fost resuscitat, iar apoi a fost transferat pe secția ATI. Reprezentaţi ai Spitalului Judeţean Arad au declarat, pentru Mediafax, că starea de sănătate a antrenorului arădeană este gravă în continuare, fiind intubat şi ventilat mecanic. ”Este sub supraveghere medicală”, au spus sursele citate.

Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa s-au agravat de la începutul anului 2019. De atunci și până acum a consultat mai mulți medici, atât din România cât şi din străinătate, iar diagnosticul a fost în cele din urmă crunt. Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar… (Oftează) Of, cum este viața asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă.

Departe de mine acest gând, dar nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză, spunea Ionuț Popa, într-un interviu acordat pentru ProSport, la 10 ianuarie 2020.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *