UTA – FC Argeş

UTA – FC Argeş
0 comments, 25/11/2011, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

        Fotbaliştii de la UTA sunt deja la Piteşti, acolo unde vor disputa în această seară meciul contând pentru ultima etapă a turului, în liga a 2-a, seria vestică în compania formaţiei FC Argeş.

        Singurul indisponibil din partida cu piteştenii este Norbert Varga operat de menisc în luna septembrie, revenirea lui pe teren se va face cel mai probabil în a doua jumătate a campionatului. Un alt absent al întâlnirii este mijlocaşul Florin Gâlcă care din păcate nu a fost cuprins în lotul de 18 jucători ce au făcut deplasarea la Piteşti. În lot au fost preferaţi de antrenorul Roland Nagy, Andrei Neagoe şi Jakie Nicolae ambii jucători sub 21 de ani.

        De cealaltă parte la echipa din Trivale vor absenta cu siguranţă portarul Flavius Croitoru, care a văzut cartonaşul roşu în partida de la Severin, iar fundaşul dreapta Cătălin Tudor este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, adică 4 la număr.

        Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune DigiSport1, cu începere de la orele 18.00

        Preşedintele UTA-ei Giovanni Catanzariti a condiţionat victoria de la FC Argeş, în caz contrar, va reduce contractele jucătorilor, cu până 25 la sută.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *