Ineul aduna punctele de la Mama Mia

Ineul aduna punctele de la Mama Mia
0 comments, 14/03/2015, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

CS Ineu e pusă pe fapte mari în debutul returului seriei a IV-a din eşalonul trei. Zărăndanii au dublat victoria de la Lugoj cu încă un succes şi mai important, obţinut astăzi în faţa viceliderului Mama Mia Becicherecu Mic! Trupa pregătită de Cristian Sculici a furnizat o nouă surpriză, îmbucurătoare fiind nu doar victoria, ci şi evoluţia ineuanilor, solidă în special în partea a doua. Evadaţi din subsolul clasamentului, Georgiu şi colegii săi au început tare meciul cu a doua clasată, Maşniţă trecându-şi în cont un nou gol, cu un şut din 12 metri. Timişenii au reacţionat repede şi au egalat în minutul 24, atunci când Hodiş a marcat din şapte metri, după o respingere a lui Bujor. Până la pauză s-a jucat pe contre, ambele echipe trecând pe lângă gol, cu situaţii bune în dreptul lui Maşniţă şi Filimon, respectiv Balaure şi Steop.

Victorie meritată a zărăndanilor

Tot Ineul a început mai decisă mitanul secund, iar în minutul 51 Filimon a marcat cu capul, din şase metri, după un corner executat de Stănaia. Revenită în avantaj, echipa gazdă nu a mai cedat apoi iniţiativa, iar Filimon putea încheia de două ori conturile: mai întâi şutul său a fost respins in extremis de portarul Becicherecului, în minutul 70, pentru ca apoi bara să se opună, în minutul 90, unei victorii mai clare a Ineului. Trei puncte mari pentru trupa lui Sculici, care, astfel, dă o mână de ajutor arădenelor Sebiş şi UTA BD, în drumul spre promovare. CS Ineu a evoluat în formula: Bujor – Voștinar (46 Popovici), Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Kocsis, Bilia, Georgiu (87 Crişan), Stănaia – Filimon (93 Şulumberchian), Mașniță (72 Tomuţ). Revanşă cu vârf şi îndesat după acel 0-8 din tur, de la Becicherecu Mic!

Sculici: „Secretul nostru este munca”

Un meci greu, dar pe care l-am controlat destul de clar. Păcat de acel gol primit uşor, pe atacul nostru, dar până la urmă victoria e meritată. Niciodată nu sunt mulţumit în totalitate de jucători, tot timpul se poate mai bine. Dar important este că progresăm, iar secretul începutului bun de retur este munca. Echipa e mai omogenă, cei tineri au acumulat experienţa turului. Am adus şi câţiva jucători de calitate, iar un exemplu este Maşniţă, care are deja două goluri. În primul rând ne-am ajutat noi, apoi indirect sigur că beneficiază şi alte echipe de acest rezultat”, ne-a declarat antrenorul Ineului, Cristian Sculici.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *