În dosarul de licenţiere al UTA-ei a apărut în dreptul stadionului numele….Motorul

În dosarul de licenţiere al UTA-ei a apărut în dreptul stadionului numele….Motorul

Federația Română de Fotbal a permis cluburilor să mai facă modificări în dosarul de licențiere pentru Liga I, iar cei de la UTA au scris în dreptul stadionului…Motorul. Variantă de rezervă pentru noul stadion „Francisc Neuman”, unde deşi lucrările avansează bine – cu cei de la „Drast Company” în prim-plan – au apărut probleme mari cu gazonul, dar şi cu alte sectoare (de la parcare şi case de bilete până la mini-hotel), asta datorită unui proiect făcut parcă în batjocură.

De când a fost recepționat de la SC Rulouri de Gazon SRL, gazonul de pe UTA s-a deteriorat vizibil. A trecut mai bine de o lună de atunci și iarba arată foarte rău, semn că nu a fost întreținută cum trebuie. Dacă nu se va interveni urgent, există chiar riscul înlocuirii integrale a suprafeței de joc, iar costurile sunt mari.

Dar, mai mult decât atât, în acest caz extrem, UTA nu s-ar mai putea întoarce acasă din august, posibil chiar la debutul în viitorul sezon al Ligii 1, asta deşi noul constructor va finaliza lucrările la infrastructura arenei „Francisc Neuman”.

Iar modificarea din dosar, în ceea ce priveşte stadionul, arată că oficialii arădeni presimt surprize neplăcute în privinţa noului stadion. Stadion aşteptat, deja, de suporterii UTA-ei de mai bine de şase ani.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *