AJF Arad întârzie cu deciziile în privinţa finalizării stagiunii judeţene

AJF Arad întârzie cu deciziile în privinţa finalizării stagiunii judeţene

În aşteptarea datei de 15 iunie, când se vor anunţa noile măsuri de relaxare în ceea ce priveşte sportul, ajefiştii arădeni întârzie destul de mult cu anunţul deciziilor în privinţa actualei stagiuni fotbalistice. În vreme ce unii colegi, din alte judeţe, au stabilit deja calendarul finalului de sezon, Mako et.company ezită să ia o decizie clară, deşi au primit deja şi răspunsul afiliaţilor. Dacă Ligile a V-a şi a VI-a se vor “îngheţa” aproape sigur, în primul eşalon judeţean s-ar mai putea juca doar la vârf, într-un play-off de patru echipe, sau un baraj sec, între primele două clasate, Zăbrani şi Curtici.

Până una alta, Federația Română de Fotbal a stabilit ca toate AJF-urile să-și desemneze campioana și câștigătoarea Cupei până la data de 27 iulie. În cazul în care campioana nu va fi și în faza finală a Cupei, se va putea desemna câștigătoarea până la data de 5 august. S-a mai decis ca barajul în trei echipe pentru promovarea în Liga a III-a să se desfășoare între 1 și 9 august, data tragerii la sorți urmând să fie anunţată în curând.

În Liga 4 Arad conduce Victoria Zăbrani, cu 40 de puncte, urmată fiind de Frontiera Curtici, 38, Păulișana Păuliș, 28, Unirea Sântana, 27, CS Ineu, 26 și Șoimii Șimand, 25 de puncte. În Cupa României s-a ajuns în faza sferturilor de finală.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *