ICIM îşi poate trece în cont a treia victorie la rând

ICIM îşi poate trece în cont a treia victorie la rând
0 comments, 01/03/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

Ca şi eliminate din Cupa României, baschetbalistele de la FCC ICIM Arad se pot concentra exclusiv pe campionat. Cu două victorii consecutive la rând, ambele obţinute în deplasare, la Târgovişte şi Braşov, „galben-albastrele” revin acasă, în faţa suporterilor, pentru meciul cu Universitatea Cluj, contând pentru etapa a 11-a a grupei roşii din Liga Naţională. E rost de revanşă în faţa studentelor de pe Someş, după ce în tur arădencele pierdeau surprinzător, cu 74-70, eşec ce avea să îi fie fatal fostului antrenor al ICIM-ului, Miljan Medvedj.

De atunci, însă, au mai venit trei jucătoare şi un nou antrenor, iar lucrurile încep să se mişte. Cele două victorii externe, obţinute în fieful contracandidatelor la o medalie în acest sezon, au adus încredere şi moral în tabăra arădeană, iar acum şi locul 4, înaintea play-off-ului, e abordabil. Olimpia Braşov poate fi depăşită in extremis la finalul sezonului regulat, dar pentru asta e nevoie de un parcurs aproape perfect.

Primul hop, nu foarte greu, e Clujul, formaţie aflată şi ea pe o pantă ascendentă în acest moment al campionatului. Doar că ICIM e favorită certă în disputa de sâmbătă, ora 18, din Polivalenta arădeană, mai ales după ultimele transferuri.

Despărţite de trei puncte în clasament – ICIM e pe 5, cu 24 de puncte, iar Clujul pe 7, cu 21 – cele două echipe promit un frumos spectacol baschetbalistic, pe care cei mai fideli fani arădeni nu au cum să îl rateze.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *