ICIM își cunoaște programul turneului locurilor 6-9

ICIM își cunoaște programul turneului locurilor 6-9
0 comments, 09/02/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

Ajunsă dramatic în a doua grupa valorică a Ligii Naționale de baschet, locurile 6-9, FCC ICIM Arad își cunoaște programul de la turneul programat în perioada 16-18 martie, într-o locație încă nestabilită.

Astfel, în prima zi, galben-albastrele vor înfrunta cea mai slabă echipă a campionatului, Sirius Târgu Mureș, o zi mai târziu vor juca cu CSU Alba Iulia, pentru ca în ultima zi a turneului, FCC ICIM să dea piept cu SCM Timişoara, într-un nou episod al derby-ului de vest.

Vă reamintim că baschetbalistele arădene au încheiat sezonul regulat pe locul 6, cu 24 de puncte.

Până atunci însă, ICIM va juca în Final 8 al Cupei României. În startul competiţiei ce se va derula la Sfântu Gheorghe (23-25 februarie), formația pregătită de Bogdan Bulj va încerca să treacă de CSBT Alexandria, pentru calificarea în semifinale.

Altfel, naționala României joacă sâmbătă, ora 14, în deplasare pe terenul Finlandei, în etapa a treia din cadrul preliminariillor FIBA EuroBasket 2019.

ICIM nu are nici o jucătoare convocată la prima reprezentativă, după ce Ildiko Nagy s-a numărat printre tricolore, în startul campaniei.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.