Şoimii Lipova poate încheia perfect actualul sezon

Şoimii Lipova poate încheia perfect actualul sezon

Şoimii Lipova a surprins plăcut la revenirea în Liga a IV-a. Fără îndoială, nou promovata a fost revelaţia sezonului, reuşind să încheie pe podium campionatul, în urma campioanei Progresul Pecica şi a Crişului Chişineu Criş, echipe oricum mult mai bine cotate. Gruparea de pe valea Mureşului are ocazia de a-şi încununa şi mai frumos stagiunea, dacă va câştiga faza judeţeană a Cupei României. După un parcurs la fel de bun ca şi în campionat, Lipova este la doar un pas de a pune mâna pe trofeu, iar la prima vedere este favorită, pentru că înfruntă o echipă de eşalon inferior, fie ea chiar şi deja promovata Victoria Felnac, recordmenă în Liga a V-a.

Marius Grad: „Şansele sunt egale”

O finală rămâne o finală, vrem şi putem să o câştigăm. Felnacul are un parcurs foarte bun în Liga a V-a, este promovată cu multe etape înainte de final şi cu siguranţă vor da şi ei totul pentru victorie. Cred că atuurile noastre sunt experienţa de un an de Liga a IV-a şi omogenitatea. Nu consider că suntem favoriţi, Cupa rămâne o competiţie a surprizelor, iar şansele sunt egale, 50-50%. Trebuie să fim atenţi şi motivaţi, altfel vom avea probleme. Terenul este bun la Şiria, dar un impediment pentru ambele echipe va fi probabil vremea, se anunţă căldură mare la ora jocului”, ne-a declarat antrenorul Lipovei, Marius Grad.

„Şoimii” aşteaptă susţinerea suporterilor

„Şoimii” speră să fie încurajaţi de cât mai mulţi suporteri, iar prima e una specială: „Sperăm ca oamenii din Lipova să ne susţină în număr cât mai mare. Nu avem promis ceva deosebit pentru acest meci, de genul unei prime de joc speciale, trofeul ar fi cea mai importantă primă! Ar fi ceva frumos să încheiem sezonul cu o victorie atât de importantă, după ce în campionat am terminat pe podium”, încheie Marius Grad. Şoimii Lipova nu va putea conta la finala Cupei României, programată sâmbătă, ora 18, la Şiria, pe Ghergar, Ţiţca şi Orza, toţi trei accidentaţi.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *