George Ţucudean e fotbalistul anului, în ancheta GSP

George Ţucudean e fotbalistul anului, în ancheta GSP
0 comments, 21/12/2018, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Ajunsă la episodul 53, cea mai prestigioasă anchetă din sportul românesc, a celor de la Gaeza Sporturilor, şi-a desemnat câştigătorii.

Golgeterul de 27 de ani al campioanei CFR Cluj revendică premiul pentru prima oară în carieră, la finalul unui an perfect pentru el. Ţucudean e campion cu CFR Cluj, dar şi lider alături de ardeleni, în Liga 1, conducând şi clasamentul golgheterilor, cu 13 reuşite, atâtea câte are şi Mitriţă, doar că arădeanul mai are de jucat, în acest an, derby-ul cu FCSB.

Atacantul lui FCSB, Harleme Gnohere, iese triumfător în Anchetă pentru al doilea an consecutiv și consideră că merita să primească premiul. „Sunt cel mai bun străin din Liga 1”, spune golgeterul roș-albaștrilor.

Lider autoritar și invincibil în Grecia, Lucescu jr. a devenit la PAOK Salonic „Răzvan cel Mare”. I-a convins și pe oamenii de fotbal de la noi și a reușit să câștige trofeul anul acesta, pentru antrenorul anului, în fața lui Gică Hagi.

Regina en-titre a tenisului mondial nu avea cum să scape premiul pentru al doilea an consecutiv. În total, este a patra oară când Simona triumfă în Ancheta Gazetei.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *