Fetele de la CSM Arad joacă la Arad, cu bronzul pe masă

Fetele de la CSM Arad joacă la Arad, cu bronzul pe masă

Echipa feminină de tenis de masă a CSM Arad are şansa de a termina pe locul 3 în Superliga Naţională. După un parcurs frumos în acest sezon, cu o calificare notabilă în semifinalele campionatului, fetele pregătite de Cristian Dodean îşi doresc să cucerească bronzul, rezultat care s-ar situa în topul sporturilor de echipă la nivel de Arad, în 2017. Pentru a urca pe podium, arădencele au o misiune grea, urmând să înfrunte duminică, la Arad, Farul Constanţa, meciuri programate la complexul „Emil Prokopecz” (str.Mihai Eminescu, nr.28) de la orele 9:30 şi 15:30 – intrare liberă. Lotul CSM Arad este format din următoarele jucătoare: Aneta Maksuti, Ivana Vejnovic – ambele sârboaice, Andreea Fistyulof, Bianca Crişan, Adela Strună şi Andreea Neamţu. „Sper să încheiem foarte bine acest sezon şi să cucerim bronzul. Obiectivul, care a fost locurile 1-4, e demult îndeplinit, dar o prezenţă pe podium ar fi şi mai frumoasă, mai ales că vom termina campionatul în sala proprie. Tocmai de aceea, îi aşteptăm pe arădeni alături de fete, pentru a pune umărul împreună la obţinerea unui rezultat notabil pentru sportul arădean”, ne-a declarat antrenorul CSM-ului, Cristian Dodean.
Băieţii au terminat campionatul pe podium
Între timp, băieţii au încheiat conturile cu actuala stagiune de tenis de masă, CSM Arad clasându-se pe locul 3 în Divizia A (liga secundă), după ce a ratat la „mustaţă” promovarea în Superligă. În duelul de clasament (locurile 3-4), de la Buzău, arădenii au pierdut primul meci, scor 4-5, dar s-au revanşat în al doilea, câştigând cu 5-3 şi încheind astfel sezonul pe podium. CSM Arad a evoluat în componenţa: Paul Mladin, Bogdan Roman şi Patriciu Muntean. „La fel ca în ultimii doi ani, puţin ne-a lipsit să reuşim promovarea. În barajul cu Odorheiul am avut şi ghinion cu acea accidentare a lui Mladin, din meciul tur, care s-a dovedit ulterior decisivă. Oricum, băieţii au dat totul şi îi felicit pentru prestaţia din acest sezon. E greu să joci doar în „3”, încercăm din nou la anul să tragem la promovare”, mai spune Cristi Dodean.
„Stranierii Dodean” sunt în formă
Altfel, „stranierii” Adrian şi Andreea Dodean, fratele şi sora lui Cristi, au şi ei un an foarte bun. Adi a promovat în liga a treia cu echipa sa din Germania, Union Velbert, cu care a şi semnat pentru încă un an prelungire de contract, iar Andreea joacă în acest sfârşit de săptămână semifinală de primă ligă italiană, alături de formaţia pentru care activează, ASV Eppan Tischtennis Raiffeisen. Numărul 1 în tenisul de masă arădean, Daniela Dodean-Monteiro, pregăteşte Campionatele Mondiale de la Dusseldorf (Germania), programate la sfârşitul lunii mai. Componentă a formaţiei franceze Saint Quentin, Dana se pregăteşte în Portugalia pentru cea mai importantă competiţie a anului.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *