Fetele CSM-ului încep anul cu gândul la aurul Superligii

Fetele CSM-ului încep anul cu gândul la aurul Superligii

Secţia de tenis de masă a CSM Arad a reluat antrenamentele încă de luni, antrenorul coordonator Cristian Dodean urmând să conducă o pregătire pe plan local. “Primul concurs pentru noi este pe 25-26 ianuarie, la Constanţa, acolo unde este programat Top 12 juniori I. Vor concura Bernadett Balint şi Bianca Crişan. Balint era calificată şi pentru Top 12 seniori, dar datorită perioadei scurte de pregătire, am decis împreună să nu meargă la acest concurs”, ne-a declarat Cristi Dodean.

Primul concurs e Top 12 juniori, cu Balint şi Crişan în prim-plan

Balint şi Crişan vor debuta în noul sezon internaţional în perioada 12-16 februarie, când este programat Openul Cehiei de juniori. Se anunţă un an foarte important pentru echipa feminină de Superligă, care se numără printre favorite la câştigarea titlului naţional. Neînvinsă în turneul-tur de campionat, CSM Arad va fi gazda ultimului turneu de play-off (locurile 1-4), programat în 21-22 iunie. Lupta pentru podium va debuta în 8-9 februarie, la Bistriţa, continuând la Constanţa, 22-23 martie şi Dumbrăviţa, 6-7 iunie. Clubul Sportiv Municipal Arad se bazează pe un lot format din: Bernadett Balint, Bianca Crişan, Diana Lupu şi Andreea Fistyuloff, toate patru componente ale reprezentativei de junioare a României.

Medaliile se acordă în vară, la Arad!

Aşa este sistemul, ultimul turneu urmând să se joace la echipa clasată pe primul loc în tur. Este într-adevăr bine pentru noi, dar sperăm să nu fie atât de important şi să ne fi asigurat până atunci titlul naţional. Dacă ar fi aşa, nu este exclus să îi ajut şi pe băieţi la ultimul turneu. Este o surpriză că au ajuns până aici, va fi foarte greu să promoveze, dar niciodată nu se ştie, aş fi mulţumit şi cu locul 3”, mai spune Cristian Dodean. Şi echipa masculină are ambiţii mari în 2014, fiind angrenată în lupta pentru promovarea pe prima scenă. Calificată surprinzător în grupa valorică 1-4 a ligii secunde, CSM va lupta pentru accederea în elită în cadrul turneelor de la Bucureşti, Arad, Câmpulung Muscel şi Cluj-Napoca, respectându-se datele din competiţia feminină.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *