“Cupa Vados” la şah

“Cupa Vados” la şah

 Cercul Militar  din Arad va fi în acest final desăptămână, gazda unui eveniment şahistic de anvergură, cea de a VI-a ediţie a „Cupei Vados”, organizată de clubul arădean Vados, cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad. Evenimentul va debuta sâmbătă, 5 noiembrie, cu începere de la ora 9.30, în Sala Oglinzilor, Iar în jur  de ora 18.30 va avea loc  festivitatea de premiere. Sistemul de joc va fi cel elveţian, cu nouă runde. La această ediţie, organizatorii vor oferi peste 3.000 de lei premii în bani, pe categorii valorice, la care se adaugă cupe, medalii şi diplome.

Recent, Şah Club Vados a reuşit o clasare pe treapta a treia a podiumului în Divizia B – masculin a campionatului intern.

„Putem spune că în comparaţie cu anii trecuţi participarea noastră a fost mai fructuoasă. Normal că ne-am fi dorit mai mult, dar la momentul acesta atât am putut, sperăm ca anul viitor să avem un rezultat şi mai bun. Per total, băieţii au avut o evoluţie foarte bună, cu rezultate deosebite şi la individual, unde Oliver Bucur şi Rodel Rujan au fost cei mai buni pe mesele lor de joc…“ a declarat Alin Câmpeanu, preşedintele clubului.

Clubul arîdean numără la ora actuală aproximativ 100 de sportivi legitimaţi, majoritatea foarte tineri, până în 12 ani. Şah Club Vados  este promotorul programelor de promovare a şahului în şcoli şi grădiniţe, programe care au avut un real succes, aproximativ 400 de copii fiind angrenaţi pe parcursul acestui an în astfel de acţiuni.

Informaţii suplimentare şi înscrieri: Alin Câmpeanu – 0722/613128; sahclubvados@yahoo.com , http://www.vados.ro.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *