Pariuri live sau pariuri pre-meci? Care este varianta potrivită pentru tine

Pariuri live sau pariuri pre-meci? Care este varianta potrivită pentru tine

Avem temperamente diferite. Sunt oameni care trăiesc pentru adrenalină și sunt oameni calculați, cărora le place să aibă totul sub control și își asumă doar riscuri calculate. În cazul pariorilor, preferințele de joc sunt influențate de felul de a fi. Din fericire, oferta operatorilor este atât de diversificată în ziua de azi încât fiecare poate să adopte stilul care i se potrivește cel mai bine.

Atunci când spui „adrenalină”, spui „pariuri live”, plasate când meciul este în plină desfășurare. Dacă ești genul care ia deciziile judecând „la rece”, atunci ți se potrivesc pariurile pre-meci, plasate înainte de începerea evenimentului. Fiecare categorie are avantajele și dezavantajele ei.

Principalele avantaje ale „live-urilor”

Adepții pariurilor live spun că acestea sunt mai sigure. Argumentele sunt de necontestat: atunci când evenimentul este în desfășurare, vezi exact ce jucători sunt folosiți, care sunt strategiile antrenorilor și, mai ales, cum se desfășoară jocul. S-a întâmplat de multe ori ca un jucător esențial să se accidenteze chiar cu câteva minute înainte de meci, sau ca un antrenor să odihnească titularii fără ca declarațiile sale din prefața partidei să trădeze această intenție.

Un alt avantaj major este că „live-urile” generează cele mai multe pariuri de valoare. De cele mai multe ori, cotele afișate pe site-urile agențiilor se actualizează automat în timpul desfășurării evenimentelor. De exemplu, este cotă mare pentru încă un gol marcat între minutul 80 și finalul partidei, chiar dacă ceea ce se întâmplă pe teren te face să crezi că e foarte probabil să se marcheze. În cazul în care cota reală pentru gol marcat ar fi 1.50, iar operatorul oferă cota 2.20, atunci pariul este de valoare.

De asemenea, când joci live poți profita de diversele situații apărute în timpul meciului. Poți miza pe întoarcerea scorului atunci când outsiderul este în avantaj sau pe un număr mare de lovituri de colț când jocul se desfășoară la o singură poartă. Și în aceste cazuri vorbim de pariuri de valoare.

Ritmul accelerat, o armă cu două tăișuri

În timpul unui singur meci se pot plasa zeci de pariuri. Așadar, bugetul este rulat rapid și, automat, poate crește repede în cazul în care ești inspirat. Intri într-o horă a emoțiilor, într-un ritm alert dictat de adrenalină. Dacă ești capabil să îți păstrezi calmul și să respecți managementul banilor, ai doar de câștigat. Dacă nu, pariurile live pot fi falimentare. Doar câteva bilete necâștigătoare te vor face să mărești miza indiferent de gradul de risc, pentru a recupera banii pierduți. Jocul la recuperare duce la epuizarea bugetului, mai devreme sau mai târziu.

Un alt minus al „live-urilor” este faptul că acestea sunt cronofage. Dacă pariezi, obligatoriu urmărești și meciul. Altfel, ce farmec ar mai avea? Nici nu îți dai seama când trec orele și nu mai ai timp pentru socializare și pentru alte activități.

De asemenea, adrenalina te face să nu te mai gândești la retragerea profitului. Vrei să câștigi tot mai mult, pentru că vezi că se poate, însă nu uita că, până la urmă, casa iese mereu în avantaj. Este bine să îți stabilești o țintă de profit și să retragi banii atunci când ai atins-o, mai ales că procedura este simplă, așa cum poți vedea dacă apelezi la opțiunea Winmasters retragere.

Câștiguri mari cu mize mici pe biletele pre-meci

Principalul avantaj al pariurilor pre-meci este că ai posibilitatea de a lua deciziile fără să fii presat de timp. Analizezi meciul fără grabă și ții cont de planul de joc stabilit, iar aici ne referim în primul rând la managementul banilor. Îți asumi riscuri calculate foarte bine și ești ferit de emoțiile care nu sunt deloc ok în cazul în care suferi de inimă.

În plus, dacă alegi acest tip de pariu este mult mai simplu să plasezi bilete cu mai multe selecții, care pot aduce câștiguri mai mari pe mize mici. Acest avantaj se poate transforma și într-un dezavantaj, pentru că mulți pariori cad pradă lăcomiei și tot adaugă selecții pe bilet, făcând ca succesul să depindă exclusiv de noroc.

În general, cam orice avantaj al pariurilor live înseamnă un dezavantaj al celor pre-meci, respectiv dezavantajele „live-urilor” pot fi evitate prin plasarea biletelor până în startul meciului. Tu ce fel de pariu preferi?

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *