Felnacul se reuneşte marţi, Băd şi Istin sunt primele noutăţi din lot

Felnacul se reuneşte marţi, Băd şi Istin sunt primele noutăţi din lot

Victoria Felnac se pregăteşte să revină în iarbă, după o vacanţă forţată de peste patru luni. Gruparea pregătită de Lucian Ciba îşi face din timp strategia pentru noua ediţie de campionat din Liga 4 Arad, iar cu sprijinul primarului Ioan Malița și a Consiliului Local, „VI-FE” vrea să progreseze faţă de sezonul trecut, când a „îngheţat” pe locul 8. Primele noutăţi din lot sunt de fapt două reveniri, fundaşul Migricel Istin şi atacantul Flavius Băd: „Chiar acum le fac actele, ne-am înţeles verbal cu ei şi mâine vor semna contractele. Cei doi revin la Felnac, pentru că au mai jucat aici pe când antrena Dan Cuedan. Sunt doi fotbalişti valoroşi pentru acest nivel, pe care îi ştim foarte bine.

Revenirea lor cade de minune, pentru că ne-au plecat doi jucători ce evoluau exact pe posturile lui Istin şi Băd, şi anume Călin Şiclovan şi Remus Pac. Cei doi au semnat în iarnă, dar nu au mai apucat să joace la Felnac. Vor mai fi cu siguranţă ceva schimbări la nivel de lot, atât plecări cât şi soriri, chiar aşteptăm câteva răspunsuri de la unii jucători„, ne-a declarat Alex Sabău, cel care se ocupă de managementul echipei.

Felnacul se reuneşte mâine după – amiază, la propria arenă, unde beneficiază de condiţii foarte bune de pregătire. Echipa trebuie să respecte însă, cel puţin pentru încă o perioadă, protocolul pe sănătate şi normele impuse de autorităţi: „Am făcut o mişcare scurtă vineri, dar reunirea propriu – zisă o avem marţi, la stadion.

Conform protocolului, ne vom antrena în două grupuri de zece jucători pentru început. Aşteptăm şi noi să vedem ce măsuri se vor lua în continuare, pentru că vrem să stabilim şi meciuri amicale, în vederea pregătirii cât mai bune a sezonului viitor, mai spune Alex Sabău.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *