FCC Baschet UAV Arad – KSE Târgu Secuiesc 84-59 (40-30) Galben-albastrele își măresc avantajul în clasament, dar Satu Mare și Sepsi au 4 meciuri restante!

FCC Baschet UAV Arad – KSE Târgu Secuiesc 84-59 (40-30) Galben-albastrele își măresc avantajul în clasament, dar Satu Mare și Sepsi au 4 meciuri restante!

Încurajate frenetic de două mici, dar inimoase galerii, postate în cele două tribune ale Sălii Sporturilor Victoria din Arad, cu tradiționalul hei, hei, hai ICIM, baschetbalistele pregătite de Jose Araujo s-au impus fără prea mari bătăi de cap în fața covăsnencelor de la Târgu Secuiesc.

Shereen Shuterland și Laura Vaida, noile achiziții de la Arad s-au integrat rapid în echipă, reușind câte opt puncte și trei respectiv șapte recuperări. Andreona Keys a fost MVP-ul partidei cu 27 de puncte, căpitanul Brankica Hadzovic reușind 14 puncte și 7 pase decisive. De cealaltă parte, Antoinette Lewis, cu 18 puncte și 7 recuperări s-a remarcat pentru formația din seuime, din rândurile căreia s-a mai evidențiat Ines Corda, cu 15 puncte.

FCC Baschet „Universitatea Aurel Vlaicu” Arad are 16 victorii și o înfrângere și acumulează 33 de puncte după acest joc, cu 7 mai mult decât CSM Alexandria, care are 2 jocuri mai puțin disputate și cu 8 peste CSM Satu Mare și Sepsi Sf. Gheorghe, ambele cu câte 4 meciuri mai puțin jucate!

Până la finalul primei părți a sezonului, galben albastrele mai au de jucat cu U Cluj (acasă), Satu Mare (deplasare), Agronomia (a), Sepsi (a), Târgoviște (a), Alexandria (d).

Bogdan Cioara

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.