Falcă a minţit încă o dată, Motorul arată tot aşa

Falcă a minţit încă o dată, Motorul arată tot aşa
0 comments, 06/07/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

În 14 iunie, ziua în care Tribunalul Bucureşti decreta falimentul Rapidului, în Arad circulau tot felul de zvonuri că UTA ar urma să ia locul giuleştenilor în Liga 1. Confirmarea a venit tocmai de la Euro, unde primarul Falcă se distra în concediu în Franţa, lăsând UTA să se facă de râs în barajul cu Voluntariul, cu un stadion Motorul de toată jena, aproape să fie luat de ape. Imaginile au făcut atunci înconjurul lumii! Falcă declara tocmai din Hexagon că a fost contactat de reprezentanţi ai FRF pentru a-l întreba dacă Aradul ar fi pregătit de Liga 1. Fără să dea sursa exactă şi fără ca cineva de la FRF să confirme discuţiile cu primarul, ştiam că e încă o “gogoaşă” ieftină vândută arădenilor. Probabil o încercare de spălare a imaginii publice, după ruşinea incredibilă de pe “Motorul”, când jucătorii şi arbitrii au îndepărtat apa de pe gazon cu tot ce au prins la mână, inclusiv… uşi de la dulapuri (foto)!
Poveştile lui Falcă, de la Euro…
Ba mai mult, Falcă a avut chiar tupeul să declare că mini-stadionul Motorul ar urma să fie pus la punct în foarte scurt timp, în cazul în care UTA are undă verde spre Liga 1. Cum Rapidul are şanse infime să scape de faliment, lucrările trebuiau să înceapă demult în Aradul Nou, pentru a nu fi surprinşi de o invitaţie în Liga 1, numai că în trei săptămâni nu s-a mişcat un deget. Stadionul arată la fel, lucrările de reabilitare a gazonului sunt în…aer, semn că Falcă nu a crezut nici un moment în varianta Diviziei A, cum spunea el atunci, probabil neinformat că primul eşalon nu se mai numeşte demult aşa.
ACS Poli e în joc de glezne
De altfel, Digi Sport a şi anunţat că Liga Profesionistă de Fotbal le-a transmis deja timișorenilor de la ACS Poli, prima echipă aflată sub linie la finalul stagiunii trecute, să fie pregătiţi de Liga 1, în cazul în care Rapid nu va putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc. Încă o dovadă că primarului nu îi pasă deloc de UTA, 2016 fiind anul în care Bătrâna Doamnă nu are nici măcar un stadion decent şi nici terenuri de antrenament adecvate. Oare cât să mai îndure suporterii arădeni umilinţa prin care trece clubul fanion? De urmărit.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.