O SINGURA ECHIPA ARADEANA A LUAT MAXIMUM DE PUNCTE IN LIGA 3

O SINGURA ECHIPA ARADEANA A LUAT MAXIMUM DE PUNCTE IN LIGA 3
0 comments, 30/03/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Etapă dificilă pentru echipele arădene în Liga 3 de fotbal, chiar dacă toate cele trei echipe au jucat acasă doar Şoimii Lipova a reuşit să adune cele trei puncte, şi alea în ultimele minute.
Naţional Sebiş nu a reuşit să-şi impună punctul de vedere contra echipei aflate în luptă directă pentru şefia grupei. Meciul a început cu forţă, din partea sebişenilor, şi deja în minutul 24 Cugirul a rămas fără un jucător de câmp, Potopea fiind eliminat după un fault la Dobricean. Chiar în zece oameni cei din Cugir deschid scorul, în minutul 30 prin Şuteu, care înscrie cu capul din corner. Prima repriză se termină cu singurul gol al oaspeţilor, atacuri sterile din partea gazdelor.

În repriza secundă vine şi egalarea, dar chiar dacă este târzie, minutul 76, este urmată pe final de meci cu golul victoriei cugirene, 1-2, în strigătele tribunei “Demisia”.
CS Ineu a jucat meciul din liga 3 sâmbătă, şi la fel ca şi Naţional Sebiş, are privilegiul de a juca din primele minute cu un jucător în plus şi are şi avantaj de un gol după un penalty transformat de  Iambor. Repriza se termină cu o bară a lui Francescu, şut de la 25 metri, iar ghinionul este la sfârşit de meci, când Vigariu fructifică un corner şi egalează la 1-1.
Din trei echipe arădene doar Şoimii Pâncota reuşeşte să adune cele trei puncte puse în joc, dar şi aici emoţiile sunt până la finalul meciului. Partida începe prost pentru gazde, gol în minutul 3 prin Iovan, şut deviat de un apărător, dar presiunea este constantă pentru pâncotani, caută egalarea. Şi ea vine în minutul 35 prin Casian Maghici şi două minute mai tîrziu echipa lui Dan Cuedan preia conducerea prin golul marcat de Rusu, gazdele intră la cabine cu un avantaj. Repriza secundă începe cu atacuri prelungite ale gazdelor dar vine egalarea, Andor gol cu capul în minutul 65, şi iată vine şi inspiraţia lui Cuedan care îl bagă în focul luptei pe Sergiu Pop, cel înlocuit este Burian, şi apare golul.  O centrare de pe partea dreaptă a lui Maghici aduce o deviere a lui Gado şi golul jucătorului intrat cu doar 10 minute în urmă, Sergiu Pop, în minutul 87 al partidei.
”Am avut un început greu de an, în tur, dar până la urmă am reuşit să strângem rândurile şi să păstrăm locul trei în clasament, este o performanţă deosebită pentru oraş, deoarece ne-am îndeplinit obiectivul fixat la începutul campionatului. Rămâne ca în plaz-off să tratăm jocurile cu aceeaşi seriozitate, atitudine şi angajament şi să încercăm să scoatem din fiecare joc cât mai mult” a rezumat antrenorul echipei Şoimii Pâncota, Dan Cuedan, evoluţia echipei.

Şoimii Pâncota: Irimia – Iovan, Lengyel, Rusu, Vițu – Maghici, Issa, Mitu, Bulzan –  Burian, Mihai. Au mai evoluat: Gavriş, Sergiu Pop şi Gado.

Naţional Sebiş: Șoltesz – Jude, Morariu, Albert, Neacşu- Dobricean, Coţan, Digbeu, Beuran, Bozian, Blănaru. Au mai evoluat:  Răducă, Lazea şi Balint.

CS Ineu: Cioară – Nicolau, Bier, Țoca – Cornea, Tătar, Iambor, Francescu, Georgiu – Drăgan, Băd.   Au mai intrat: Kocsis, Ghergar şi Talpaş.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.