UPDATE: Halterofilii arădeni au cucerit 12 medalii la finala juniorilor

UPDATE: Halterofilii arădeni au cucerit 12 medalii la finala juniorilor

Cel mai bun produs de până acum, al secţiei de haltere de la CSM Arad, Florin Vizitiu, şi-a respectat statutul de favorit la finala Campionatului Naţional de juniori I, în desfăşurare la Bistriţa. Halterofilul arădean s-a impus clar la categoria 62 de kilograme, unde a reuşit să cucerească trei medalii de aur, 115 kilograme la smuls, 130 la aruncat şi 245 total. Un alt sportiv al CSM-ului, Adrian Antal, a ocupat de trei ori locul patru la categoria 56 de kilograme: 85 de kilograme la smuls, 100 la aruncat, 185 total. Astăzi îi vine rândul lui Sebastian Călugăreanu, cotat printre favoriţi, iar mâine vor intra în concurs Adrian Lingurar şi Paul Pantea. Halterofilii de la CSM Arad sunt pregătiţi de Adrian Jigău, Pavel Sebeşan şi Adrian Crişan.

UPDATE 1: Sebastian Călugăreanu a reuşit şi el să obţină, astăzi, o performanţă de excepţie la finala Campionatului Naţional de juniori I, de la Bistriţa. Halterofilul de la CSM Arad a cucerit trei medalii de aur: 127 de kilograme la smuls, 150 aruncat şi 277 total. Mâine urmează să concureze alţi doi arădeni cu şanse la medalii, Adrian Lingurar şi Paul Pantea.

UPDATE 2: Nouă medalii de aur şi trei de argint, acesta este palmaresul obţinut de halterofilii CSM-ului la finala Campionatului Naţional de juniori I, de la Bistriţa. După ce Florin Vizitiu, la 62 de kilograme şi Sebastian Călugăreanu la 77 de kilograme, au devenit zilele trecute tripli campioni naţionali, astăzi a venit rândul altor doi halterofili arădeni să urce pe podium, ambii la categoria +105 kilograme. Adrian Lingurar a cucerit de trei ori aurul, 130 de kilograme smuls, 160 aruncat şi 290 total, iar Paul Pantea s-a ales cu trei medalii de argint, 130 la smuls, 140 aruncat şi 270 total.

Urmează două competiţii la Arad

Un alt sportiv al CSM Arad, Adrian Antal, a ratat de puţin podiumul, ocupând de trei locul patru la categoria 56 de kilograme. „Sunt foarte mulţumit de rezultate, mă aşteptam la un număr atât de mare de medalii”, spune Adrian Jigău, antrenor coordonator al secţiei de haltere la CSM Arad. Cu excepţia lui Paul Pantea, pregătit de Adrian Crişan, ceilalţi patru halterofili sunt antrenaţi de Adi Jigău şi Pavel Sebeşan. În calendarul competiţional urmează calificări şi Cupa României de seniori, în perioada 2-6 septembrie, dar şi finala naţională pentru juniori III (9-12 ani), ambele întreceri programate la Arad.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *