Dinamo și UTA au dat-o la pace și încheie sezonul de Liga 1 mult sub așteptări

Dinamo și UTA au dat-o la pace și încheie sezonul de Liga 1 mult sub așteptări

UTA a părut mai degrabă în vacanță pe terenul lui Dinamo, deși meciul din ultima etapă a play-out-ului era important pentru suporteri. Arădenii nu s-au omorât însă cu firea, iar Ionuț Badea nu a fost inspirat cu schimbările. Dinamo nu a forțat nici ea și s-a menajat pentru baraj, astfel că a ieșit un egal până la urmă echitabil. Deși gazdele au fost mai periculoase în prima repriză, Balauru salvând la un șut periculos a lui Torje, Cardoso a marcat la prima ocazie, în minutul 39: a interceptat o minge la centrul terenului, apoi a făcut o cursă până în fața careului mic și de acolo l-a executat pe Eșanu. Partea secundă s-a desfășurat după același scenariu, cu un joc slab și fără prea mult angajament, utiștii mulțumindu-se să păstreze avantajul minim.

Irobiso a anulat, pe final, reușita lui Cardoso

Strategie greșită, pentru că în minutul 84, Irobiso a reușit să egaleze, cu un șut din interiorul careului, după o așezare a lui Bordușanu. Abia în prelungiri s-a jucat mai mult fotbal, când ambele echipe au trecut pe lângă victorie. Prima dată, Batha a șutat din afara careului, dar Eșanu a respins, iar dincolo, la poarta lui Balauru, Mihaiu a scăpat în careu, dar a tras puțin alături. S-a terminat 1-1 și UTA ratează șansa de a mai spera la locul 10, terminând sezonul mult sub așteptările fanilor. De partea cealaltă, Dinamo se pregătește de barajul de menținere în Liga 1, cel mai probabil împotriva Universității Cluj.

Formații:

Dinamo: Eșanu – De Moura, Aloe, Patriche, Radu – Ivanov (Rodriguez), Răuță (C. Matei)– Crețu (Bordușanu), Ivanovski (Morar), Torje (Mihaiu) – Irobiso.

UTA: Balauru – Vukcevic (Baravykas), Erico, Dima, Shliakhov – Vorobjovas (Fl. Matei), Batha, Ubbink (Isac) – Miculescu, Cardoso (Dangubic), Otele (R. Pop).

Au arbitrat: I. Călin (Ștefănești Argeș) – la centru, R. Bârdeș (Pitești) și N. Marin (Suseni).

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.