Desi in forma excelenta, Daniela Dodean a fost nevoita sa se retraga de la Openul Suediei

Desi in forma excelenta, Daniela Dodean a fost nevoita sa se retraga de la Openul Suediei

Jucătoarea de tenis de masă de la CSM Arad parcurge o perioadă foarte bună în campionatul francez. Daniela Dodean a câştigat ambele meciuri pentru Saint Quentin, în disputa cu campioana ediţiei trecute, Metz TT1. Pe locul 70 mondial, arădeanca a dispus cu acelaşi scor, 3-0 la seturi, de Wu Jiaduo şi Carole Grundisch. Colegele sale de echipă, Li Kath Ran şi Aurore Dessaint, au pierdut meciurile disputate, iar Metz s-a impus cu 4-2 la general. După patru etape consumate în prima ligă din Hexagon, Saint Quentin ocupă locul cinci în clasament, cu cinci puncte adunate în trei meciuri. Dana trebuia să plece apoi la Stockholm, pentru a participa la Openul Suediei, dar starea de sănătate a fetiţei sale Lara Melissa s-a înrăutăţit:

Fetiţa Danei, motivul retragerii de la Stockholm

M-am retras în ultimul moment de la Openul Suediei, pentru că fetiţa mea a fost bolnavă. A avut febră mare, cu temperaturi ridicate şi am fost nevoită să stau cu ea trei zile în spital. Acum e mai bine, e sub tratament. Îmi pare tare rău că nu am putut juca la Stockholm, chiar îmi cer scuze Federaţiei şi lui Berni Szocs, cu care trebuia să joc la dublu. Eram într-o formă foarte bună în campionat, unde am câştigat ambele meciuri cu Metz, mă simţeam excelent şi eram dornică să revin în circuitul mondial. În situaţia dată nu aveam însă ce face”, ne-a declarat Daniela Dodean. Jucătoarea arădeană, care mai are şapte meciuri până la finalul acestui an, în liga franceză şi în Liga Campionilor, speră să evolueze la Openul Germaniei din luna ianuarie a anului viitor:

Program încărcat până la sfârşitul anului

Eu zic că am revenit bine, am şanse de calificare la Jocurile Olimpice, pe care mi le voi juca la mijlocul lunii aprillie a anului viitor. Programul foarte încărcat nu cred că îmi permite să vin acasă de sărbători şi nici să particip la Openul Ungariei, de la începutul lui 2016, dar vreau să merg la cel al Germaniei, pentru a-mi păstra locul în clasamentul mondial”, mai spune Dodean, care se declară şi ea consternată de atentatele din Franţa: „Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat, eu cu Joao mergem de două ori pe lună la Paris. Condoleanţe Franţei şi familiilor care şi-au pierdut oameni dragi în acele atentate groaznice. Sper ca Dumnezeu să ne păzească de asemenea tragedii.”

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.