Lipova e obligată să câştige, pentru a-şi menţine şefia

Lipova e obligată să câştige, pentru a-şi menţine şefia
0 comments, 28/03/2019, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

După ce în iarnă avea un avans considerabil, Şoimii Lipova mai are acum doar un punct în faţa principalelor urmăritoare din “C4”, pierzând teren important în lupta pentru promovare, ce începe să fie tot mai dură. Înfrângerea de la Dumbrăviţa a venit pe un fond de joc nu tocmai rău al liderului, dar timişenii s-au dovedit mai pragmatici şi cu puţin ajutor şi din partea arbitrilor, au tranşat derby-ul. Momentul mai puţin bun din acest început de retur trebuie întrerupt vineri – ora 15, în Podgorie, când “şoimii” nu mai au voie să facă pas greşit. Vor absenta Dobrean, în continuare cu probleme medicale, Dennis Rusu, suspendat după cartonaşul roşu primit la Dumbrăviţa şi probabil Banyoi, revenit accidentat de la lotul naţional U19. Sabău nu este foarte îngrijorat de ultimele rezultate şi spune că echipa are nevoie de o mai mare încredere, pentru a-şi regăsi cadenţa şi eficacitatea:
Sabău: “Lupta e strânsă, avem nevoie de încredere”
“Avem nevoie doar de încredere, iar atunci vor veni şi rezultatele, pentru că am jucat destul de bine în aceste jocuri. Poate că şi-a pus amprenta şi presiunea dată de lupta la promovare şi de faptul că suntem pe primul loc, iar adversarele şi-au luat măsuri sporite împotriva noastră. Toate echipele joacă dur cu Lipova şi lupta e mult mai strânsă acum, după ce am pierdut avansul important pe care îl aveam în iarnă. Faţă de tur sunt şi alte interese, e clar că e mai greu, dar rămâne să ne batem până la final”, spune Flavius Sabău despre lupta la promovare, cu şase echipe în “cărţi”, printre care şi alte două arădene, Lunca Teuz Cermei şi Crişul Chişineu Criş.
Se anunţă meci greu şi cu Galda
Antrenorul Lipovei anticipează un meci complicat şi împotriva Industriei Galda – una din performerele începutului de retur, cu rezultate bune în acest an: “Cu siguranţă va fi un meci greu, vor veni aici să se apere bine, trebuie să avem ştiinţa să îi desfacem şi să fim mai eficienţi în faţa porţii”, conchide Sabău, nevoit să “repare” în aceste zile şi problemele din defensivă, liderul primind multe goluri din faze fixe.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *