Derby judeţean, Naţional Sebiş – CS Vladimirescu 2003

Derby judeţean, Naţional Sebiş – CS Vladimirescu 2003
0 comments, 14/10/2011, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Astăzi cu începere de la orele 15.00 stadionul local din Sebiş găzduieşte cea ce putem numi derby judeţean, partida de fotbal dintre Naţional Sebiş şi CS Vladimirescu 2003.Partida contează pentru etapa a IX-a seria 5,liga a III-a la fotbal.

“Noi respectăm orice adversar, nu contează locul în clasament. La fel respectăm şi echipa de pe locul 1 ca şi pe cea de pe locul 16. Cu siguranţă avem un respect”deosebit” pentru echipa din Vladimirescu, vom avea un meci dificil care fără discuţie se va ridica la un nivel de derby. Din păcate avem câteva probleme la nivelul lotului; Francescu suspendat(4 galbene), Bozian cu hematom, Gornic care acuză din nou dureri la spate şi Şuteu care suferă de o ruptură inghinală” – a declarat antrenorul Sebişului, Dan Cuedan.

Trupa din Vladimirescu au preferat să se cantoneze de joi seara în staţiunea Moneasa, asta pentru a evita deplasarea în ziua meciului. „Nu e un meci deosebit, e un meci ca oricare altul, scopul nostru este să cucerim cele trei puncte. Am încercat să le oferim jucătorilor cele mai bune condiţii şi rămân la părerea că singurii care ne putem bate suntem noi. Depinde mult de atitudinea şi concentrarea jucătorilor mei, care, atunci când au fost aşa cum trebuiau, am avut rezultate bune.”, Probleme în lot avem, Horvath, Dragu şi Purece se confruntă cu probleme medicale, iar Istin e suspendat-a declarat Cristi Sculici, antrenor Vladimirescu.

Naţional Sebiş ocupă locul 11 în clasament în timp ce CS Vladimirescu se situează pe poziţia a 9-a.

Tot astăzi în cadrul serie 5 se mai dispută partidele; Jiul Petroşani-Poli Timişoara II şi Gloria Reşiţa-CFR Simeria. Mâine cu începere de la orele 15 vor avea loc următoarele meciuri; Milenium Giarmata-Şcolar Reşiţa, Autocatania Caransebeş-Bihorul Beiuş, Nuova Mama Mia-ACS Recaş,Flacăra Făget-Gloria Arad şi Unirea Valea lui Mihai-FC Hunedoara.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *