Declaraţii la finalul partidei UTA – FC Argeş

Declaraţii la finalul partidei UTA – FC Argeş
0 comments, 06/06/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

 

Adrian Falub, antrenor UTA

De când am venit eu la echipă, am avut un parcurs bun, cu 15 goluri marcate şi doar cinci primite, dintre care trei la Bistriţa. Sunt multe meciuri în care am jucat bine, am făcut 20 de puncte, un parcurs de echipă ce promovează. În afară de accidentul cu Maramureş, nu am avut sincope. Nici acel meci nu îl pierdeam, dacă nu cedam la Bistriţa. Echipa a crescut de la meci la meci, am schimbat şi modulul tactic şi am fost mai echilibraţi în acest sistem în care am jucat pe final. Acum urmează vacanţa pentru toţi. Am făcut un program de pregătire, ar trebui să reluăm munca pe 2 iulie. Am avea timp să pregătim sezonul, dar lucrurile trebuie lămurite cât mai repede pentru a avea şanse mai mari pentru anul viitor. A fost un spectacol foarte frumos, un joc bun pentru ultima etapă a campionatului. Cred că această reprezentație a noastră le-a plăcut și fanilor prezenți la acest ultim meci. Am dominat, ne-am creat ocazii, tactic am fost net superiori și am meritat victoria. Încheiem campionatul cu fruntea sus, în ultimele trei partide am marcat de nouă ori și nu am primit niciun gol. Până la urmă, cred că putem forma o echipă care să obțină rezultate și mai importante”

Referitor la promovarea celor de la Gaz Metan Severin, antrenorul UTA-ei a declarat:

„În locul lor nu puteam să fim niciodată. Ei au președinți, antrenori și tot ce vreți mai buni ca și noi. Era clar că ei vor promova, dar noi am avut și un parcurs foarte greu. Am avut deplasări la Timișoara, Severin, Bistrița și Luceafărul, e greu să ai doar rezultate bune când joci cu aceste echipe puternice doar 11 contra 11. Nu am avut surse de la Federație care să îmi spună că ei vor promova, a fost o premoniție a mea”.

 

Vasilios Galanis, jucător UTA

„Pot să înscriu mai mult decât am făcut-o până acum. Dar, cât am reuşit pentru echipă în meciurile în care am evoluat, cred că a fost bine. S-au câştigat destule puncte, lumea a fost în general mulţumită. Bineîneţeles, că pot da mai mult decât atât, doar că am intrat destul de târziu în echipă, pentru că am avut unele probleme medicale. Ştiu că golul cu Poli a însemnat foarte mult pentru suporteri, dar pentru mine e mult mai important să câştige echipa. Chiar dacă îmi doresc să înscriu meci de meci, rezultatul obţinut de echipă e cel care contează cel mai mult. Trebuie să vorbesc cu preşedintele şi cu antrenorul, să văd ce planuri de viitor sunt aici şi atunci voi ştii ce e de făcut în continuare. Păcat că nu am promovat acum, căci puteam să terminăm pe locul trei. Severinul nu e o echipă mai bună decât noi. Am pierdut poziţia în clasament la Bistriţa, acolo unde am făcut un meci bun, dar nu am reuşit să câştigăm. Să nu uităm şi că am avut deplasări foarte grele, la Timişoara, Severin, Bistriţa sau Luceafărul.

 

Alin Ignea, jucător UTA

“Am semnat pe patru ani cu Pandurii. Domnul Grigoraş a discutat cu aproape toţi foştii mei antrenori şi a crezut că merit să fac pasul spre Liga 1. Nu mă deranjează comparaţia cu Pintilii, doar că eu sunt eu şi el e el. Pe undeva, mi-ar plăcea să am parcursul său în carieră, dar deocamdată trebuie să confirm şi în prima ligă. Când m-am înţeles verbal cu Gio pentru prelungirea contractului credeam că o să rămân mult şi bine la UTA, să promovez şi eventual să joc în Liga 1 cu ea. Dar, semnătura nu a mai venit, iar acum a trebuit să profit de şansa primită. Regret despărţirea de UTA, mai ales de colegi şi suporteri, dar sper să mă înţeleagă şi să mă aprecieze în continuare. Le doresc tuturor să pună umărul la visul arădenilor, promovarea şi să ne întâlnim cât de curând în prima ligă

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *