Dacă vrea, UTA poate !

Dacă vrea, UTA poate !
0 comments, 20/05/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Stadionul Francisc Neuman din Arad a găzduit sâmbătă o partidă lipsită de miză, protagonistele fiind UTA şi Chindia Târgovişte. În faţa celor aproximativ 500 de spectatori, formaţia condusă de Adrian Falub a arătat că poate oferi “dacă vrea”, un spectacol agreabil, concretizat în cele din urmă cu o frumoasă victorie, graţie reuşitelor lui Mara, care a înscris în minutul 3 din penalty, a urmat golul lui Galanis din minutul 24, iar surpriza plăcută a venit din partea jucătorului de culoare Jerry Sitoe, care a reuşit în minutul 74 al treilea gol pentru alb-roşii, şi primul în tricoul UTA-ei.

 

De remarcat şi evoluţia bună a italianului Remo Amadio, care a reuşit să pareze o lovitură de pedeapsă, în min. 72, după ce tot el l-a faultat pe atacantul gazdelor, Dobre. Italianul a dedicat victoria, la care a avut o contribuţie importantă, memoriei bunicii sale, Olga, trecută recent în nefiinţă.

Revenind la jocul în sine, să spunem că UTA a arătat multe lucruri pozitive, în faţa unei formaţii bine cotate ale seriei, un semnal că se poate clădi o echipă care să atace promovarea sezonul viitor, dar trebuie să existe o conducere care să fie capabilă să asigure tot ceea ce e nevoie pentru atingerea acestui obiectiv, o conducere care să nu ne mai amăgească an de an, doar cu promisiuni. Iar un lucru esenţial ar trebui schimbat, şi anume, atitudinea din meciurile gen cel cu FC Maramureş si altele de acest gen care le-am văzut de-a lungul acestui campionat.

 

Minunatul public arădean, cunoscător al acestui fenomen numit fotbal, nu poate fi păcălit uşor. Dorinţa lor e una, promovarea, iar dacă conducerea crede că nu se poate realize acest obiectiv, atunci cel mai corect lucru după părerea mea ar fi ca fiecaresă-şi vadă de drumul lui. Altfel iubitorii acestei echipe, se vor depărta, vom ajunge în situaţia altor echipe să avem prezenţi la stadion 100-200 de spectatori, animaţi şi aceştia de zicala “Ce p..a mea să facem sâmbăta”!

Au evoluat:

UTA: Amadio – Manea, Pocuca, Gligor – Bălan (min. 46 Calvin), Ignea, Chindriş (min. 75 Hidişan), Neagu – Bucur, Mara – Galanis (min. 65. Sitoe). Pe bancă: Smaranda – Pascariu, Cărpinişan,  Capătă.

Chindia: Perianu – Pătru, S. Rădoi, Morariu, Buşu (min. 73 Voineag) – Poiană, Mihăescu – Gavrilă (min. 55 Dobre), C. Anton, Cherchez (min. 67 Negoescu) – I. Şerban. Pe bancă: Omuţ – Radu, Honciu, Calu.

Au arbitrat: Cătălin Botaş – Flavius Damaschin, Raul Ghiciulescu (Timişoara). Rezervă: Cătălin Popa (Piteşti).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *