Cum e Speranţa Turnu pe un asemenea loc în clasament?

Cum e  Speranţa Turnu pe un asemenea loc în clasament?
0 comments, 19/05/2013, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

fotbal-liga-4-300x262

Speranţa Turnu- Voinţa Mailat 2-0

 Sâmbătă , echipa antrenată de Adrian  Cap, Speranţa, din localitatea de frontieră Turnu a surprins prin evoluţia-i pragmatică şi de multe ori spectaculoasă. A surprins în primul rând luând ca termen de orientare locul din clasament, penultimul  . A surprins şi pentru ca a avut ca adversară echipa lui Radu George, Voinţa Mailat, cunoscută ca şi o echipă foarte bine legată, cu relaţii de joc bine puse la punct, disciplinată în joc , „ arbitru” de multe ori în configuraţia clasamentului seriei a 4-a judeţene.

Câţiva dintre elevii lui Cap evoluează şi în campionatele de minifotbal ale Aradului şi se simte acest lucru. Jurcă, Bozian, Moldovan, Goldiş, Ghiţă, Brie sunt jucători care se descurcă atunci când au mingea la picior, sunt „ mingicari” cum le spun microbiştii. Cred că este una din explicaţiile victoriei de sâmbătă a Speranţei. Voinţa Mailat a revenit în ultimele minute peste gazde şi le-a supus unui presing intens, aşa cum au obţinut victoria şi în meciul susţinut acasă împotriva echipei din Tisa Nouă. La Turnu nu le-a mai ieşit. Jurcă şi Bozian i-au taxat în minutele 45 şi 80, minute după care greu îţi mai revii….în primul rând psihic. Un alt factor decisiv în a menţine diferenţa de scor a fost prestaţia uluitoare din ultimile minute a portarului gazdă, Daniel Toader. Ajutat o dată de bară , Toader  a scos tot ce era pe poartă aducându-i în pragul disperării pe  Drecin şi coechipierii lui.

„ Această victorie ne subliniază mesajul denumirii echipei noastre…Speranţa…ne face să mai credem în ea” a declarat după meci Arsenov Radiţa

„ Ştiu că nu aveţi voie să scrieţi despre arbitraj , dar  noi ne-am dori întotdeauna un asemenea arbitraj în meciurile din deplasare”, a ţinut să precizeze Marius Vigaru, delegatul oficial al echipei din Turnu.

 Speranţa Turnu: Toader, Brie, Blaga, Moldovan, Mureşan, Goldiş, Ştefan, Jurcă( Nagy), Bozian, Ivănescu, Ghiţă( Olar).

Rezerve : Bistran

Antrenor: Adrian Cap

 Voinţa Mailat: Oneţ, Hettmann, Muţ, Paşcu, Birtaş, Drecin( Pricope V.), Caba R.( Ungureanu), Caba C.( Lamping), Răduţ, Mateucă( Greholea), Vidac

Rezerve: Pricope E.

Antrenor: Radu George

Au arbitrat: Dorinel Heţeg, Casian Băla, Silviu Cristea.

Observator de arbitri: Florin Dumitru

Observator de joc.:I.H.

Ioan Hamza

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *