Cum alegi serviciile de web hosting potrivite in 2020?

Cum alegi serviciile de web hosting potrivite in 2020?

Serviciile de web hosting sunt de nelipsit pentru orice site pentru a putea fi accesat de oricine in orice moment al zilei si din orice colt al mapamondului. In ultimii ani, acest serviciu s-a dezvoltat in permanenta, reusind in momentul de fata sa sustina pe Internet peste 1 miliard de site-uri indiferent ca vorbim de persoane fizice sau juridice. Cu toate acestea, vorbim si despre unul dintre cele mai neintelese servicii online. Nu toata lumea stie cum sa aleaga web hosting de cea mai buna calitate, astfel ca multe site-uri performeaza slab chiar si in 2020.

In primul rand, trebuie sa stii ca in mediul online sunt foarte multe pericole ce provin din surse variate si care pot sa pericliteze date si informatii. In momentul in care stochezi informatii confidentiale despre clienti in baza ta de date, precum numere de telefon, adrese de mail sau detalii despre carduri de credit, este vital sa alegi un furnizor potrivit care sa iti ofere firewall-uri puternice, filtre antivirus si protectii impotriva spam-ului.

Folosirea unui web hosting nuanteaza profesionalismul cu care un site se prezinta in fata vizitatorilor, eliminand suficiente probleme tehnice pe care oamenii nu le observa la prima vedere, dar care le face experienta pe site mult mai prietenoasa.

Iata care sunt cele patru caracteristici principale pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand optezi pentru un serviciu de web hosting:

  1. Spatiul de stocare. Pe piata, exista in momentul de fata 2 tipuri de modalitati de stocare. HDD este tehnologia care ne-a obisnuit sa fie prezenta indiferent de device sau cerinta si ruleaza datorita unor componente mecanice, in timp ce SDD functioneaza cu ajutorul unei memorii electronice de tip flash. In ultimii ani, tehnologia HDD a fost inlocuita de cea SDD, datorita rapiditatii cu care transfera informatiile si pentru ca a devenit un standard pentru noile tehnologii. Asigura-te ca furnizorul tau iti ofera un pachet exclusiv cu spatiu de stocare tip SSD.
  2. Memoria RAM. Aceasta este componenta responsabila de stocarea si livrarea temporara a tuturor informatiilor necesare pentru functionarea paginii tale. Aceasta memorie are ca scop principal rapiditatea cu care site-ul intoarce informatii catre vizitatori sau clienti. Un numar cat mai mare de memorie RAM iti transforma business-ul online intr-o pagina de incredere si calitativa.
  3. Foarte multe afaceri fac bani cu ajutorul exclusiv al site-ului web. Cu cat creste timpul in care pagina ta web este inactiva, cu atat profitul va scadea considerabil. Orice pachet web hosting care ofera uptime sub 99,99% nu este de incredere, deci nu merita investitia ta.
  4. Asistenta pentru client. Cel mai potrivit pachet pentru pagina ta web iti ofera optiuni de asistenta tehnica la orice non-stop, indiferent de canalul de comunicare, fie ca ne referim la chat live, ticket sau e-mail.

In momentul in care optezi pentru un furnizor, incearca sa asculti si parerile altor persoane, citeste recenzii despre avantajele si dezavantajele colaborarii cu acesta.

Descopera avantajele unui pachet de web hosting pentru o experienta completa cu servicii calitative pentru initiativa ta online si nu uita ca, indiferent de marimea proiectul tau, intotdeauna vor exista solutii premium.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *