Cu o zi înainte de aniversare, Gabor Biro a primit din partea UTA-ei un tricou de campion

Cu o zi înainte de aniversare, Gabor Biro a primit din partea UTA-ei un tricou de campion

Marţi, 11 august, ”fundașul de fier” al Aradului anilor ’60-’70 împlinește 75 de ani! Gabor Biro a jucat pentru UTA între anii 1964-1976, perioadă în care a cucerit titlul național de două ori, a jucat în Cupa Balcanică, a făcut parte din uimitoarea echipă care a eliminat Feyenoord și a trăit ”primăvara europeană” din 1972.  ”Domnul Gabi Biro împlinește 75 de ani, aceeași vârstă împlinită de UTA în acest an. Pentru un campion, din partea băieților de la UTA, un tricou de campion din acest an. La mulți ani!”, i-a transmis astăzi Alexandru Meszar legendarului fotbalist, căruia i-a oferit un tricou de campion câștigat de echipă cu ocazia promovării pe prima scenă.

”Bucuria este mare, în primul rând pentru că echipa pe care o iubim de atâția ani a promovat în Liga I. UTA și Aradul merită acest loc, sperăm să ne menținem, să avem gânduri mai pretențioase și să ne luptăm cât se poate de sus. Mi-a plăcut mult staff-ul tehnic, chiar dacă am avut puține emoții pe final, echipa a fost bine dirijată să meargă la promovare.

La fel și domnul Meszar și staff-ul său au lucrat bine. Este o mare mândrie și bucurie că pot fi azi aici. Felicitări echipei, numai UTA contează!”, a fost mesajul lui Gabi Biro. „La mulți ani, nea’ Gabi!”, îi spun utiştii, cu o zi înaintea aniversării! (uta-arad.ro)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *