CS Ineu – Viitorul Tisa Nouă 1-0

CS Ineu – Viitorul Tisa Nouă 1-0
0 comments, 30/11/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Viitorul Tisa Nouă a venit în efectiv de criză la Ineu, Dănuţ Drida aliniind doar 7 oameni. Alin Drăgan a deschis scorul în minutul 1, iar la câteva zeci de secunde, un jucător de la Tisa Nouă a anunţat că are întindere și nu mai poate continua. Aşa că arbitrului Mircea Ardelean nu i-a rămas decât să fluiere finalul meciului şi să se îndrepte spre vestiare în minutul 2 însoţit de asistenţii Mircea Toderici jr şi Remus Naghi. De asemenea, Florin Dumitru şi Daniel Berar au avut parte de cel mai liniştit meci din cariera lor de observatori.

Trupa lui „Știli” Abrudean primeşte astfel titlul neoficial de campioană de toamnă în Liga a IV-a arădeană, dar anul nu s-a încheiat! şi tehnicianul Ineului trebuie să-şi ţină trupa în priză încă două săptămâni, pentru meciurile cu Păuliş şi UTA II.

Pentru conformitate, iată-i pe cei 7 oameni ai Viitorului: Silaghi – Ignat, A. Arhilie, Curta, Balaj, R. Burian, Vancea jr. Ineul i-a dezechipat pe Paşcalău – Malancu, Nicolau, Iaroş, M. Talpaş, Șulumberghean, M. Morar, Iambor, Sg. Popa, Georgiu, Drăgan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.