Crișul a fost barat cu… Glorie!

Crișul a fost barat cu… Glorie!
0 comments, 30/11/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Multe speranțe și-au pus cei de la Chișineu Criș în întâlnirea cu Gloria Arad. Era un adevărat meci al adevărului pentru o echipă, cea gazdă, aflată în suferință, după eșecurile de pe teren propriu cu CS Ineu și Unirea Sântana, alte echipe cu care s-a aflat în luptă pentru pentru șefia clasamentului.

Numai că, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar în loc să intre cu avantaj la cabine, în urma penaltiului obținut cu iscusință de Flavius Pavel, Răzvan Fritea l-a evidențiat pe Bujor, cu care acum câțiva ani împărțea vestiarul de la UTA. În ciuda loviturii de la 11 metri ratată (’23), tot gazdele au fost la conducerea partidei, impunând ritmul jocului. Aflat în creștere de formă și cu mare poftă de joc după trei victorii consecutive ale echipei sale, Băd a trecut și el pe lângă deschiderea scorului, astfel că la pauză s-a intrat cu scor alb.

Vizitatorii au tranșat rapid soarta partidei, după reluare. Palcu a deschis scorul la o lovitură liberă de pe stânga (’51), cu toate protestele celor de la Crișul, care au solicitat nejustificat off-side, apoi l-au majorat prin Manea, care a trimis, tare, cu capul, jos la colțul scurt, în urma unui corner (’54). Specialist al loviturilor libere, Pavel a redus din handicap, dintr-o poziție mai degrabă favorabilă unui stângaci (’62), dar tot în urma unei faze fixe, zarurile aveau să fie definitiv aruncate. Scăpat din marcaj, Dubeștean a înscris cu capul, peste Rus (’72), confirmând speranțele Gloriei la promovare. Ce bun ar fi fost acum punctul de la Ineu…

 

Crișul: Rus – Ciornei, Toseschi, Marocico, V. Fritea – Cr. Caba (75 Covaci), Grădinaru (73 Turcaș), R. Fritea, Gornic (59 Trif) – Băd, Fl. Pavel.

Gloria: Bujor – Topai, Dubeștean, Manea, Hulbăr – Ad. Popa (90 Bercu), Cos. Gîlcă, Păvălan, Palcu (89 Rechițan), Vasinc (69 Vereș) – Eșanu (91 Avram).

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Casian Băla, Emil Cristea.

Observatori: Doru Herțeg, Flavius Domide.

Minutul 91

Gheorghe Vânătoru, antrenor Crișul

Ce să mai spun? Am luat goluri la toate fazele lor periculoase și noi am ratat enorm de mult. Fotbalul se joacă pe goluri, nu am ce face”, a spus Vânătoru,

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *