Criza profundă continuă: UTA – ASA Târgu Mureş 1-2

Criza profundă continuă: UTA – ASA Târgu Mureş 1-2
0 comments, 11/11/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Cetatea Şiriei se dovedeşte un talisman pentru echipele vizitatoare. Astăzi a venit rândul celor de la ASA Târgu Mureş să obţină trei puncte pe arena “Otto Greffner”, în faţa aceleaşi UTA ce face de râs, de la o etapă la alta, culorile şi tradiţia unui club tot mai greu încercat.

Cu lituanianul Svedkauskas în poartă şi cu canadianul Boakai intrat pe parcurs, ambii debutând în tricoul “roş-alb”, dar în continuare fără Daniel Florea, accidentat, UTA şi-a dezamăgit şi de această dată puţinii suporteri, cei aproximativ 200, prezenţi la startul partidei de la Şiria. La fel ca şi cu Ripensia, UTA a fost cu ocaziile, Păcurar, Cârstocea şi Curtuiuş ratând trei şanse bune de a înscrie, iar adversarii cu golul. La una din puţinele acţiuni de poartă din primele 45 de minute, ASA a deschis scorul în minutul 38: Stoica a executat pe jos o lovitură liberă de pe dreapta, Licu a șters balonul de la colțul scurt, iar Candrea i-a luat faţa portarului de la UTA, înţepând mingea, din 6 metri, în plasă.
Cetatea Şiriei, talisman pentru oaspeţi
Cu un joc încâlcit şi fără orizont, prima ocazie arădeană a apărut abia în minutul 65, şutul lui Cârstocea fiind respins cu un reflex excelent de Moga. Pe un contraatac, târg-mureşenii pregătiţi de fostul utist Marius Popescu au dat lovitura în minutul 72, atunci când Panait a pătruns ca prin brânză prin apărarea UTA-ei, pasând pentru Băjan, care a marcat din 10 metri, la colţul scurt. Echipa lui Cristian Todea a măcinat în gol până la final, dar, totuşi, golul de onoare a venit în prelungiri, minutul 94, la ultima fază a meciului, atunci când Cârstocea a trimis mingea în vinclu, din lovitură liberă de la 20 de metri. S-a terminat 1-2 şi UTA rămâne în criză profundă, iar lui Todea i se clatină tot mai serios scaunul.
La un punct de retrogradare…
Conducerea nu mai ştie ce să mai facă, după ce patru dintre “greii” din lot au fost traşi pe linie moartă: la Grahovac s-a şi renunţat deja, iar Ciucă, Buleică şi Strătilă au fost trimişi la echipa a doua. Cert e că “Bătrâna Doamnă” a mai coborât un loc în clasamentul Ligii a II-a, până pe 14, la doar un punct peste linia retrogradării! Svedkauskas – Adili, Manea, Scutaru, Burlă – Tănase (75 Jorza), Cârstocea – Prună (56 Stahl), Păcurar (69 Boakai), Hlistei – Curtuiuș a fost formula UTA-ei în meciul de astăzi.

Tags:
UTA

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *