Conducerea UTA-ei confirmă discuțiile pentru preluarea clubului, dar semnalul e de „stabilitate pe finalul sezonului”

Conducerea UTA-ei confirmă discuțiile pentru preluarea clubului, dar semnalul e de „stabilitate pe finalul sezonului”

După comunicatul semnat de cei patru oameni de afaceri arădeni ce alcătuiesc grupul de inițiativă de preluare a clubului UTA, a reacționat și actuala conducere a „Bătrânei Doamne”. Pe de o parte ni se confirmă interesul de preluare a clubului, deși ne așteptam la o mai mare transparență atâta timp cât vorbim de echipa fanion, susținută și din bani publici, dar în același timp se dă un semnal de stabilitate pe finalul sezonului.

Asta pentru a nu bulversa echipa de la miza ultimelor etape din play-out. Se face apel și la unitate în jurul actualului staff tehnic și al lotului de jucători, care sunt chemați să evite emoțiile unui baraj de menținere în Liga 1. Iată reacția oficială a conducerii clubului UTA:

”În urma articolelor apărute în media cu privire la schimbarea asociaților AFC UTA Arad, conducerea clubului face următoarele precizări:

Scrisoarea de intenție referitoare la preluarea clubului este reală și datează de acum două luni și jumătate. Aducerea ei în actualitate nu are nicio relevanță pentru momentul pe care îl traversează echipa noastră în acest moment. Mesajul nostru este de stabilitate atât în ceea ce privește banca tehnică, cât și jucătorii aflați în cadrul echipei, pentru a da totul până la finalul acestui campionat.

De asemenea, în intersezon, conducerea clubului UTA Arad nu exclude o colaborare cu partenerii semnatari ai acestei scrisori de intenție.

Împreuna pentru prezent si viitor,

Doar UTA!”

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.