Bazinul “Delfinul” intră în remont, până în septembrie

Bazinul “Delfinul” intră în remont, până în septembrie

Bazinul acoperit de înot “Delfinul” intră în remont de luni, 30 iulie, urmând ca pe toată perioada lunii august să se efectueze reparaţii şi igienizări, pentru ca în septembrie, la redeschidere, totul să fie pregătit pentru arădeni.

Şi la Polivalentă se efectuează, în această perioadă, lucrări de mentenanţă, cum ar fi schimbarea plaselor şi vopsirea porţilor, dar şi alte reparaţii ce ţin de buna funcţionare a bazei sportive.

Altfel, la Centrul de colectare de bunuri înființat de Instituția Prefectului – județul Arad, la inițiativa Ministerului Afacerilor Interne și cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport Arad, s-au preluat, în ultimele două săptămâni, câteva tone de ajutoare destinate persoanelor sinistrate.

Transporturi cu ajutoare constând în îmbrăcăminte, încălțăminte și alimente au ajuns la Lalașinț, unul dintre satele grav afectate de viituri în ultima perioadă. DJST Arad a contribuit la această acţiune, punând la dispoziţie o incintă din cadrul bazinului “Delfinul”, unde s-au putut depozita astfel de bunuri.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *