Cermeiul visează la un duel cu UTA, în Cupa României

Cermeiul visează la un duel cu UTA, în Cupa României

Gloria Lunca Teuz Cermei a câştigat dramatic, scor 2-1 (1-0), pe teren propriu, în faţa celor de la Şoimii Lipova, într-un meci contând pentru turul 3 al Cupei României la fotbal.

Duelul arădean a fost destul de echilibrat şi disputat, cu două echipe de valoare apropiată, ambele cu un start bun în campionat. După un prim sfert de oră de tatonare, prima mare ocazie a ratat-o Capătă, care din şapte metri a şutat puţin alături.

Deschiderea scorului am consemnat-o în minutul 31, atunci când Polgar a înscris din doi metri, la colţul scurt, după un corner executat de Prună şi o deviere, cu capul, a lui Varga. La pauză s-a intrat cu avantaj minim de partea gazdelor, 1-0.

Lipova a ieşit mult mai montată de la vestiare, iar în minutul 58 a reuşit să egaleze prin nou intratul Trabalka, care a marcat din careu, pe sub Gârlea, după o pasă filtrantă a lui Filimon.

În ultima jumătate de oră s-a jucat pe contre, cu ocazii la ambele porţi, Nistor şi Mager, respectiv Filimon, cu o bară în minutul 83 şi Trabalka ratând şansa de a marca.

Până la urmă, Cermeiul a dat lovitura cu trei minute înaintea finalului, nou intratul Mager marcând un gol frumos cu un şut plasat, din marginea careului mare, scor 2-1. Victorie şi calificare muncită a „roş-albilor” lui Radu Anca, care acum visează la un duel cu UTA, în Cupă.

De cealaltă parte, antrenorul lipovanilor, Flavius Sabău, îşi asumă înfrângerea, în condiţiile în care au fost menajaţi unii jucători, iar improvizaţiile din primul „11” nu au funcţionat la parametri normali.

Formaţii:

Cermei: Gârlea – Rogojan, Varga, Dolga, Nistor – Tănase – Polgar, Prună, Sabău, Deta (65 Vlad) – Capătă (88 Mihuţa).

Lipova: Bujor – Iova, Bercu, Burlă, Filimon – Dobrean (46 Trabalka), Pașcu (46 Stoin) – Poiană, Mădălin Popa, Rusu – Sulea.

Arbitri: Ionuț Nicoraș – Ioan Humița (Armeniș, CS), Mădălin Bulgărașu (Timișoara).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.