Centrul juvenil de la Progresul Pecica, premiat în prag de sărbători

Centrul juvenil de la Progresul Pecica, premiat în prag de sărbători

Într-un cadru festiv, grupele de copii și juniori de la Progresul Pecica au fost invitate la o reuniune la final de an 2021. La sala de evenimente de lângă stadionul din lunca Mureșului au fost prezenți în jur de 100 de copii atât din orașul Pecica, dar și din satele învecinate.

Antrenorii care șlefuiesc tinerele talente de la Progresul sunt următorii: Ioan Bănățan, coordonator; Alexandru Szep și Tiberiu Barbu la juniori C (15  ani); Daniel Bahrim și Lucian Mocanu la juniori D (13 ani); Ioan Bănățan la juniori E (11 ani) și Nicholas Stupar la categoria de vârstă Under 9.

Tinerii jucători au primit o masă caldă și câte un pachet cu dulciuri. În rolul lui Moș Crăciun, cei care le-au asigurat micilor fotbaliști o atenție în prag de Crăciun au fost conducătorii grupării pecicane, precum și primarul Petru Antal. S-au rostit discursuri, s-a glumit, atmosfera fiind una de sărbătoare.

Nu au fost uitați nici colaboratorii centrului de copii și juniori, fiecare având aportul său la bunul mers al lucrurilor în anul din care se scurg ultimele zile.

Bogdan Cioara

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.