Cărţile sunt făcute: un singur candidat pentru şefia AJF Arad!

Cărţile sunt făcute: un singur candidat pentru şefia AJF Arad!

Un singur candidat s-a înscris pentru funcţia de preşedinte al AJF Arad în termenul stabilit în ultima şedinţă a Comitetului Executiv. Este vorba despre Răzvan Cadar, actualul preşedinte al Comisiei Judeţene a Arbitrilor şi principalul colaborator, pe linie de proiecte, dintre Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi Consiliul Judeţean.

Acesta va cere votul de încredere al afiliaţilor la Adunarea Generală Extraordinară din 31 iulie, care va avea loc într-o locaţie care urmează a fi stabilită în zilele următoare. Până pe 27 iulie, cluburile din fotbalul judeţean trebuie să trimită pe adresa secretariatului AJF, persoană de contact Vasile Rad, mandatul celui care va reprezenta asociaţia la alegeri. Tot până la acea dată sunt acceptate înscrierile pentru noua ediţie de campionat 2020-2021, în toate cele trei eşaloane.

Noul preşedinte AJF Arad va avea un mandat mai scurt, de doar doi ani, cât a mai rămas din mandatul celui care a fost regretatul Adrian Lucaci, plecat dintre noi în primăvara acestui an. Interimatul AJF Arad a fost asigurat în această perioadă de vicepreşedintele Andras Mako.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *